Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
AUDI A4 1.8 (2000)
  

Το Audi Α4 μετά την επιτυχή παρουσία του για έξι χρόνια στην αγορά, υπέστη το 2001 μια ανανέωση ουσιαστική. Αυτό το γεγονός δεν μειώνει την αξία του και αξιοπιστία την οποία διέθετε το μοντέλο μέχρι και το 2000 και το οποίο διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος μέσω των καλών ρυθμίσεων τις οποίες διαθέτουν οι αναρτήσεις του, την καλή αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης αλλά και στην αποτελεσματικότητα των φρένων. 
Κατά τα λοιπά, η έκδοση 1,8 λίτρων εξακολουθεί να αποτελεί ένα status symbol μεσαίο οικογενειακό μοντέλο. Παραμένει ένα αυτοκίνητο το οποίο ξεχωρίζει για την μορφή των φωτιστικών σωμάτων, τις χειρολαβές των θυρών και την τονισμένη μάσκα. Η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής, η σχεδίαση του εσωτερικού απόλυτα λειτουργική, ενώ η άριστη παθητική ασφάλεια αποτελεί, για άλλη μια φορά, προνόμιο του Α4. 
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας δεν παρουσιάζει ελλείψεις, στοιχείο που καθιστά το Γερμανικό μοντέλο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πιο συγκεκριμένα, το Α4 1,8 της προηγούμενης γενιάς διαθέτει 4 αερόσακους, ΑΒS, κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και ζάντες αλουμινίου. Τέλος, ο γνωστός 1.800άρης κινητήρας με τις 20 βαλβίδες και τους δύο επικεφαλείς εκκεντροφόρους σε συνδιασμό με τις σφικτές αναρτήσεις προσδίδει στο Γερμανικό σεντάν και σπορτίφ χαρακτηριστικά και καταφέρνει να κινεί αξιοπρεπώς το βαρύ αμάξι του αυτοκινήτου.

. Αξίζει για:
1. Την Διατήρηση της καλής αξίας μεταπώλησης.
2. Ασφαλή οδική συμπεριφορά.
3. Ποιότητα κατασκευής.

 Μεταχειρισμένο:
 
AUDI A4 1.8 (2000)
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος