• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Scoop

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  15/11/2005
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2005
Scoop old
Το μελλοντικό Toyota Corolla
C.T.E. (Corolla Team Europe)!
Η πλατφόρμα στην οποία θα βασιστεί το νέο Ιαπωνικό μοντέλο θα είναι εντελώς νέα και θα αποτελέσει τη βάση για μια σειρά νέων μοντέλων της Toyota.
Πιο ευρωπαϊκό από ποτέ και συνάμα πιο δυναμικό, το νέο Toyota Corolla φαίνεται να απολαμβάνει την αγοραστική επιτυχία του τωρινού μοντέλου (στην Ελλάδα είναι best seller ανεξαρτήτου κατηγορίας), προσβλέποντας μετά την παρουσίασή του σε επιπλέον αύξηση των ευρωπαϊκών πωλήσεών του.
Το 2008 αναμένεται να δούμε στους δρόμους των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων τη νέα γενιά του Toyota Corolla, ενός από τα πλέον εμπορικά μοντέλα παγκοσμίως όλων των εποχών και “βασιλιά” της κατηγορίας στην Ελλάδα (1ο σε πωλήσεις εφέτος και πέρυσι). Το νέο Ιαπωνικό μικρομεσαίο, όπως μπορούμε να δούμε και από την ψηφιακά επεξεργασμένη κατασκοπευτική φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το περιοδικό μας, "αποτάσσει" κατά κάποιον τρόπο την ιαπωνική του καταγωγή, υιοθετώντας έναν σαφέστατα πιο δυναμικό, ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Αυτός ορίζεται από τους μεγάλους θόλους των τροχών, τις έντονες νευρώσεις του αμαξώματος, αλλά και από τα ελλειπτικά εμπρόσθια φωτιστικά.
Big is beautifull!
Όπως μάλιστα αναφέρουν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες, το νέο Toyota Corolla θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, προσφέροντας κατ' επέκταση πιο αυξημένους εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλατφόρμα στην οποία θα βασιστεί το νέο Ιαπωνικό μοντέλο θα είναι εντελώς νέα και θα αποτελέσει τη βάση για μια σειρά νέων μοντέλων της Toyota.
Γκάμα κινητήρων
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι ως προς την γκάμα των κινητήρων, παρότι η φημολογία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οργιάζει και για 2λιτρο μοτέρ. Αυτό που πάντως μπορεί να αναφερθεί με περισσότερη σιγουριά είναι η παρουσίαση και υβριδικής έκδοσης 1 χρόνο ύστερα από την παρουσίαση του νέου μοντέλου.