• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  9/5/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2006
TEST
Φιλόδοξο… πλάνο!
Εσωτερικό
Αναβάθμιση ουσίας
Η εικόνα στο εσωτερικό του νέου Accent θυμίζει έντονα Kia Rio! Δε λέμε, είναι ευχάριστη και αρκετά κομψή, αλλά δε θα έπρεπε να διαφοροποιείται κάπως από το "αδελφό" μοντέλο; Σημασία όμως δεν έχει τι πιστεύουμε εμείς, αλλά τι αποδεικνύει το αποτέλεσμα! Σε γενικές γραμμές πάντως, τα υλικά δείχνουν καλά (σαφώς αναβαθμισμένα σε σχέση με το παρελθόν) και μόνο εάν ακουμπήσεις το δάχτυλό σου στο ταμπλό θα καταλάβεις, ότι τα επιμέρους τμήματα είναι κατασκευασμένα από σκληρό πλαστικό. Οι διακόπτες είναι σωστά τοποθετημένοι, προσφέροντας καλή εργονομία σε οδηγό και συνοδηγό, το φινίρισμα είναι ικανοποιητικό, θα θέλαμε όμως λίγο πιο μαλακά καθίσματα, γιατί έπειτα από πολύωρες μετακινήσεις, κουράζουν τους επιβάτες.
Ο πίνακας οργάνων (με πράσινο φωτισμό) είναι ευανάγνωστος και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Είναι ολόιδιος βέβαια με αυτόν του Rio!
Το κουμπί για το χειρισμό του trip computer θα μπορούσε να είναι σε μια πιο ευδιάκριτη θέση. Είναι ίσως το μοναδικό εργονομικό ατόπημα που παρατηρείται.
Η κεντρική κονσόλα έχει όμορφο σχεδιασμό και σίγουρα λειτουργικό. Ενσωματώνει το ηχοσύστημα αλλά και τα χειριστήρια για τις λειτουργίες του κλιματισμού.

 
 Hyundai Accent 1,4 4d
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό
Χώροι
Οδική συμπεριφορά