Διαβάστηκε από 4692αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:6/2/2007
Μυρίζει αγώνα…
Το εσωτερικό του Type R εμφανίζει ημιαγωνιστικό αέρα και προδιαθέτει θετικά τον οδηγό του. Η σχεδίαση είναι παραπλήσια με των πεντάθυρων Civic.
Η εικόνα στο εσωτερικό του Type R δε διαφοροποιείται σε σχεδίαση από τα πεντάθυρα Civic, με το ταμπλό δύο ζωνών να κυριαρχεί και πάλι. Ωστόσο, η σπορτίφ λογική είναι περισσότερο εμφανής. Η κόκκινη μοκέτα και τα μπάκετ καθίσματα διαμορφώνουν αρχικά τη σπορτίφ ατμόσφαιρα αυτής της έκδοσης, ενώ στη συνέχεια ο αλουμινένιος επιλογέας, το δερμάτινο τιμόνι με τις κόκκινες ραφές και τα αλουμινένια πεντάλ συμπληρώνουν την ημιαγωνιστική εικόνα του Type R. Ο επιλογέας βρίσκεται ψηλά και έχει κορυφαία αίσθηση και πολύ θετικό κούμπωμα, με τον οδηγό να απολαμβάνει σπορτίφ θέση οδήγησης, ίσως την καλύτερη στην κατηγορία. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι καλοί, ενώ ο χώρος αποσκευών δεν έχει μεταβληθεί από των 5θυρων Civic, με όγκο 485 λίτρων.
Και τα καθίσματα εμφανίζουν δεσμούς αίματος με του προηγούμενου Type R, προσφέροντας καλή πλευρική στήριξη και αγωνιστική θέση οδήγησης.