• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  20/3/2007
TEST
The Right stuff
Εσωτερικό - Χώροι
Διαβάστηκε από 13488 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:20/3/2007
Το εσωτερικό του Type R δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Το ταμπλό εμπρός από τον οδηγό συνεχίζει να είναι χωρισμένο σε δύο επίπεδα, με συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων και βασικό χρώμα το κόκκινο πλέον και όχι το μπλε, όπως στα πεντάθυρα Civic. Η σχεδίαση είναι η γνωστή και φουτουριστική που έχουμε πολλάκις επαινέσει, συνδυασμένη όμως με κάποιες σπορτίφ πινελιές, όπως ο επιλογέας και τα πεντάλ από αλουμίνιο και οι κόκκινες ραφές στο τιμόνι και σε κάποια άλλα σημεία. Κόκκινο χρώμα έχει και το κεντρικό τμήμα των καθισμάτων, όπως και τα ταπέτα, ενώ εμβλήματα "Type R" υπάρχουν σε διάφορα σημεία του εσωτερικού. Η ποιότητα είναι πολύ καλή, με μαλακά πλαστικά σε κάποια τμήματα και εξίσου καλή συναρμολόγηση.
Ο χώρος αποσκευών είναι εντυπωσιακός από πλευράς περιεχόμενου όγκου, με 485 λίτρα, όσα δηλαδή και έχει και το πεντάθυρο μοντέλο.
Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι καλός με δεδομένο ότι το όχημα δηλώνεται τετραθέσιο. To εσωτερικό πλάτος της καμπίνας στο πίσω μέρος όπως και ο χώρος για τα πόδια είναι λίγο περιορισμένα σε σχέση με ένα απλό, πεντάθυρο Civic.


 
 Νέο Ηοnda Civic Type R
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό - Χώροι
Οδική συμπεριφορά


ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ