Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  10/6/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Audi TT Roadster 150ps του 2004
Ανοιχτή πρόκληση
Διαβάστηκε από 6031 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:10/6/2008
Αν και το μοντέλο έχει αντικατασταθεί, η πρώτη γενιά TT παραμένει κομψή και προκλητική, ειδικά στην έκδοση Roadster, ενώ διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά.
• Κινητήρας: Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1,8 λίτρων αποδίδει 150 –σύμφωνα με το εργοστάσιο- ίππους, διακρίνεται για την ομαλή λειτουργία του και την άμεση απόδοση ροπής από τις χαμηλές στροφές, λόγω της ύπαρξης τούρμπο. Μπορεί, βέβαια, να μη βάζει φωτιά στην άσφαλτο, αλλά καταφέρνει να κινήσει το αμάξωμα των 1.341 κιλών με ιδιαίτερα σβέλτους ρυθμούς.
• Οδική συμπεριφορά: Στο δρόμο το γερμανικό Roadster είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, έχοντας πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Σε ανοιχτές αλλά και κλειστές καμπές παραμένει σταθερό, ανταμείβοντας κάθε στιγμή τον ιδιοκτήτη για την επιλογή του. Το τιμόνι είναι ακριβές στις κινήσεις του οδηγού, μεταφέροντάς του μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεται.
• Εσωτερικό – Χώροι: Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η σχεδίαση του εσωτερικού, ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, παραμένουν σε πολύ καλά επίπεδα. Καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι και οι χώροι που προσφέρονται για τους 2 επιβάτες του TT Roadster. Ικανοποιητικός χαρακτηρίζεται ο χώρος αποσκευών, ο οποίος αγγίζει τα 220 λίτρα.
• Μεταπωλητική αξία: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, με την ξεχωριστή του εμφάνιση και ποιότητα να διασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο. Το γερμανικό ανοιχτό μοντέλο είναι ικανό ν’ ακολουθήσει ακόμα και σήμερα την τεχνολογική εξέλιξη, με αποτέλεσμα να μπορεί να κρατά καλή μεταπωλητική αξία.
• Value for Money: Σύμφωνα με την κατηγορία και με δεδομένα την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, την οδική συμπεριφορά και το σχετικά πλούσιο εξοπλισμό, το Audi TT Roadster του 2004 έχει αρκετά καλή τιμή, σε σχέση με αυτά που μπορεί να προσφέρει.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής, σχεδίαση
(-): Ορατότητα, άνεση