Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  1/7/2008
TEST
Όλο προσόντα…
Εσωτερικό - Χώροι
Διαβάστηκε από 19538 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:1/7/2008
Ξεχωριστό και στο εσωτερικό του
Πολύ όμορφο σχεδιαστικά και ποιοτικό είναι το εσωτερικό του νέου Accord.
Αν στο εξωτερικό του το νέο Αccord ακολουθεί κατά κάποιον τρόπο την αισθητική του προηγούμενου, στο εσωτερικό του είναι εντελώς νέο και σημαντικά πιο σύγχρονο. Η σχεδίαση είναι ξεχωριστή και εμφανίζει στοιχεία που είδαμε και στα χάτσμπακ Civic, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την κεντρική κονσόλα, που φιλοξενεί τη μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος της και τον όμορφο πίνακα οργάνων σε πρώτο πλάνο, στη μεριά του οδηγού. Η ποιότητα κατασκευής είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με το παρελθόν και χαρακτηρίζεται πολύ καλή, με ανάλογη συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων. Το τιμόνι έχει σπορτίφ σχεδίαση και ενσωματώνει πληθώρα διακοπτών, ενώ, τέλος, ο οδηγός θα εκτιμήσει τη θέση οδήγησης (χαμηλά τοποθετημένη), που εντείνει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Ο χώρος αποσκευών βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας, με όγκο 467 λίτρων.
Χώροι
Οι χώροι στο νέο Accord είναι βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο, όμως και πάλι δεν αρκούν για να το εντάξουν στα πιο ευρύχωρα -με τα δεδομένα της κατηγορίας. Η βασική διαφορά εστιάζεται εκεί που έπασχε το προηγούμενο και το σημείο αυτό ήταν το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος, το οποίο πλέον είναι κατά 45 χλστ. αυξημένο (1.386 χλστ. συνολικά) και το οποίο δύναται να φιλοξενήσει σχετικά πιο εύκολα τρεις επιβάτες. Ο χώρος για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών είναι επαρκείς, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 467 λίτρων και ικανοποιητικό σχήμα.
O πίνακας οργάνων είναι σύγχρονος και ευανάγνωστος και με ιδιαίτερης σχεδίασης δείκτες.

Το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος είναι σε θέση να φιλοξενήσει πιο εύκολα 3 επιβάτες. Ο χώρος για τα πόδια και τα κεφάλια τους είναι επαρκείς, όπως άλλωστε και στο παρελθόν.

 
 Honda Accord 2,0
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό - Χώροι
Οδική συμπεριφορά
Κινητήρας - Επιδόσεις
Highlights τεχνολογίας