• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/6/2009
TEST
My Heart, My Mind… My Soul!
Εσωτερικό
Διαβάστηκε από 24211 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/6/2009
Σύγχρονο, πρακτικό και καλοφτιαγμένο
Προσεγμένη είναι η συναρμογή και το φινίρισμα των πλαστικών στο εσωτερικό του Soul, ενώ η σχεδίαση κρίνεται συνολικά σύγχρονη.
Στο εσωτερικό του νέου Soul η σχεδίαση ενσωματώνει πληθώρα καμπύλων γραμμών σε κεντρική κονσόλα, ταμπλό και πίνακα οργάνων, με αποτέλεσμα η συνολική αισθητική να είναι σύγχρονη και ελκυστική. Όμορφος είναι και ο κόκκινος φωτισμός των οργάνων, ενώ εντύπωση προκαλούν οι κόκκινες εσωτερικές επενδύσεις στο εσωτερικό της θήκης πάνω από το ηχοσύστημα και του ντουλαπιού του συνοδηγού. Από την άλλη όμως, ο μαύρος διάκοσμος της έκδοσης της δοκιμής μας δεν ταιριάζει με το νεανικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Σε επίπεδο ποιότητας, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πολύ καλή συναρμογή τους και το προσεγμένο φινίρισμα. Ένα ακόμη σημείο στο οποίο το εσωτερικό του Soul κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι ο τομέας της πρακτικότητας, μιας και οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους πολλές θήκες για μικροαντικείμενα στο ταμπλό, ανάμεσα από τα καθίσματα και στο εσωτερικό των θυρών. Παράλληλα, η εργονομία βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα, αφού όλοι οι διακόπτες και τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα σε εύκολα προσβάσιμες θέσεις. Ο οδηγός, με τη σειρά του, κάθεται σε μια ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, η οποία από τη μια του δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ψηλότερο αυτοκίνητο, ενώ από την άλλη του επιτρέπει να έχει άριστη περιμετρική ορατότητα. Τα καθίσματα, τέλος, είναι πολύ άνετα, προσφέρουν όμως μέτρια πλευρική στήριξη του σώματος.
"Red is Passion", μας λέει η Kia, αποκαλύπτοντάς μας κρυμμένες κόκκινες επενδύσεις μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και στη θήκη πάνω από το ηχοσύστημα.
Στο εσωτερικό του Soul οι επιβάτες θα βρουν πολλές θήκες για μικροαντικείμενα
Στο βασικό εξοπλισμό του Soul περιλαμβάνεται και θύρα USB για τη σύνδεση εξωτερικών πηγών ήχου και εικόνας.

 
 Kia Soul 1,6
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρας - Επιδόσεις
Εσωτερικό
Χώροι
Οδική συμπεριφορά - ¶νεση
Παθητική ασφάλεια
Εξοπλισμός - Τιμή - Τεχνικά χαρακτηριστικά- Βαθμολογία
Kia Soul Hybrid
Συμπέρασμα