• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/6/2009
TEST
My Heart, My Mind… My Soul!
Χώροι
Διαβάστηκε από 24211 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/6/2009
Τεράστιοι για επιβάτες, με πορτ-μπαγκάζ έως 340 λτ.
Ένα από τα πλεονεκτήματα του Kia Soul αποτελούν οι χώροι που προσφέρει το αυτοκίνητο για τους επιβάτες του. Εκμεταλλευόμενο τα πλατιά μετατρόχια και το μακρύ μεταξόνιο, το Soul είναι σε θέση να μεταφέρει με άνεση 4 ή και 5 ενήλικες. Λόγω της σχεδίασής του μάλιστα, ο "αέρας" για τα κεφάλια τόσο των εμπρός, όσο και των πίσω επιβατών είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα άτομα ακόμη και άνω του μέσου ύψους να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Επιπλέον, ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι άφθονος, ενώ παράλληλα το επίπεδο δάπεδο βολεύει τη μεταφορά μεσαίου επιβάτη. Καλή είναι από την πλευρά του η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, η οποία βρίσκεται μεταξύ 222 και 340 λίτρων, ανάλογα με το εάν βρίσκεται στη θέση του το πάνελ θηκών για μικροαντικείμενα, που βρίσκεται κάτω από το δάπεδό του.
Όταν αφαιρεθούν το οριζόντιο χώρισμα και το πάνελ με τις θήκες για μικροαντικείμενα του χώρου αποσκευών, τότε η χωρητικότητά του φτάνει στα 340 λτ. (πάνω). Με τα τμήματα αυτά στη θέση τους, ο χώρος περιορίζεται στα 222 λτ., συν άλλα 100 λτ. για μικροαντικείμενα κάτω από το χώρισμα (κάτω).
Στο πίσω κάθισμα του Soul δύο ενήλικες επιβάτες αισθάνονται πολύ άνετα, αφού υπάρχει αρκετός χώρος για τα γόνατα, τα κεφάλια και τους ώμους τους. Για τρίτο απαιτούνται κάποιες παραχωρήσεις, κυρίως ως προς το πλάτος.
Παρ' ότι στη βασική έκδοση το τιμόνι ρυθμίζεται μόνο σε ύψος, η ψηλή θέση οδήγησης του Soul είναι πολύ καλή.

 
 Kia Soul 1,6
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρας - Επιδόσεις
Εσωτερικό
Χώροι
Οδική συμπεριφορά - ¶νεση
Παθητική ασφάλεια
Εξοπλισμός - Τιμή - Τεχνικά χαρακτηριστικά- Βαθμολογία
Kia Soul Hybrid
Συμπέρασμα