Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/6/2009
TEST
Εκτός των ορίων!
Εσωτερικό
Διαβάστηκε από 22356 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/6/2009
Ξεχωρίζει σε ποιότητα και «high-tech» παρουσία
"Φορτωμένο" με τεχνολογία, το εσωτερικό του A4 Allroad διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών και τη στιβαρή συναρμογή τους.
Το A4 Allroad δανείζεται αυτούσιο το εσωτερικό του από το A4 Avant, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και έντονη πολυτέλεια, ειδικά στην υπερ-πλήρη εξοπλιστικά έκδοση της δοκιμής μας. Αντίστοιχα, σε επίπεδο σχεδίασης, ο θάλαμος επιβατών του αυτοκινήτου είναι αρκετά σύγχρονος, ενσωματώνοντας πολλές "high-tech" λύσεις: Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, ενώ λίγο πιο κάτω συναντούμε το κέντρο ελέγχου του ηχοσυστήματος Concert της Audi. Στη βάση, τώρα, της κεντρικής κονσόλας είναι τοποθετημένος ο διακόπτης του ηλεκτρομηχανικού χειρόφρενου, μαζί με τον επιλογέα του κιβωτίου S-Tronic, τους διακόπτες του συστήματος Drive Select, αλλά και αυτούς για την απενεργοποίηση του ESP και του συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης. Ο πίνακας οργάνων, με τη σειρά του, έχει κλασική διάταξη, ενσωματώνοντας παράλληλα και μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη πληροφοριών, ενώ τη σπορτίφ νότα δίνει το τριάκτινο τιμόνι. Πολύ καλή, τέλος, είναι η θέση οδήγησης, με το κάθισμα να προσφέρει ικανοποιητική πλευρική στήριξη του σώματος.
Στάνταρ είναι το ηλεκτρομηχανικό χειρόφρενο με διακόπτη ενεργοποίησης δίπλα από τον επιλογέα ταχυτήτων, το οποίο απενεργοποιείται και με αυτόματο τρόπο.
Στο πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας του A4 Allroad δεσπόζει η στάνταρ έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών.

 
 Audi A4 Allroad quattro 2,0 TFSI S Tronic
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό
Χώροι
Οδική συμπεριφορά - ¶νεση
Κινητήρας - Επιδόσεις
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή-Βαθμολογία