• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  17/11/2009
Test mtx
Παγκόσμια κληρονομιά!
Χώροι
Διαβάστηκε από 18962 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:17/11/2009
¶νετοι για 5 ενήλικες
Οι μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις σε σχέση με πριν έχουν ωφελήσει τους χώρους στο εσωτερικό του νέου Legacy, οι οποίοι σε όλες μας τις μετρήσεις είναι περισσότεροι και συνολικά πολύ καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έτσι λοιπόν, στο πίσω κάθισμα υπάρχει άφθονος χώρος για τα πόδια των επιβατών και αρκετός "αέρας" για τα κεφάλια τους, ενώ και το διαθέσιμο πλάτος φθάνει για να μεταφερθούν έως και 3 ενήλικες. Το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στο υψηλό τούνελ της μετάδοσης, το οποίο δε θα βολέψει στα γόνατα του μεσαίου πίσω επιβάτη. Περνώντας στο πορτ μπαγκάζ, εδώ συναντούμε έναν αρκετά μακρύ και μεγαλύτερο από πριν χώρο (ωφέλιμος όγκος 486 λίτρων), με μόνο το σχετικά μικρό άνοιγμα να μη βολεύει στη φόρτωση ογκωδών αντικειμένων.
Μετρήσεις χώρων (χλστ.)
Κεφάλι οδηγού30
Κεφάλι πίσω20
Πλάτος εμπρός1.425
Πλάτος πίσω1.400
Πόδια πίσω180
Χώρος αποσκευών (λτ.)486
Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκονται οι χώροι στο πίσω κάθισμα του Legacy, αφού οι -έως 3- επιβάτες έχουν πολύ χώρο για τα γόνατά τους και αρκετό για τα κεφάλια και τους ώμους τους.

Μεγαλύτερος είναι ο χώρος αποσκευών του Legacy σε σχέση με πριν, φτάνοντας πλέον στο πολύ καλό νούμερο των 486 λίτρων (+53 λίτρα).

 
 Νέο Subaru Legacy 2,0 4d
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό
Χώροι
Στο δρόμο
Τετρακίνηση
Κινητήρας - Κιβώτιο
Παθητική ασφάλεια
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή- Βαθμολογία