• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/2/2010
Πρώτη επαφή
Νέο Hyundai ix35
Champions League!
Διαβάστηκε από 38198 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/2/2010
H Hyundai ανεβάζει ψηλά τον πήχη, παρουσιάζοντας το ix35. Στην πιο απαιτητική, ίσως, κατηγορία στην ευρωπαϊκή αγορά, στα μεσαία SUV, δε δείχνει να συμβιβάζεται με μια καλή εμφάνιση, αλλά διεκδικεί στα ίσα την "κούπα" από τον ανταγωνισμό.
««Το ix35 είναι συνταρακτικό σχεδιαστικά και εκφράζει επίσης έντονα το στιλ των μελλοντικών μοντέλων της Hyundai…», Thomas Buerkle, Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Europe.»
Ποδοσφαιρική η εισαγωγή του άρθρου, αλλά μιας και η Hyundai έχει μακρόχρονη σχέση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και είναι χορηγός στο Mundial το καλοκαίρι, όπου θα συμμετάσχει και η Εθνική μας, το δικαιούται! Η Hyundai είναι ο 4ος κατασκευαστής αυτοκινήτων του κόσμου, πετυχαίνοντας το 2009 συνολικές πωλήσεις 3,11 εκατ. μονάδες. Σημαντικό ποσοστό αυτών των πωλήσεων προέρχεται από τα νέα της μοντέλα "οικογένειας i", όπως τα i10, i20 και i30, που διακρίθηκαν το καθένα στην κατηγορία του. Το ix35 είναι ο αντικαταστάτης του Tucson, που παρουσιάστηκε το 2004, και έφτασε να πουλάει μέχρι και 63.000 μονάδες το χρόνο στο απόγειό του. Σύμφωνα με έρευνα της Hyundai, η κατηγορία των μεσαίων SUV, όπου ανήκει το ix35, θα αυξάνεται κάθε χρόνο περίπου κατά 10% για την επόμενη 5ετία και ο στόχος είναι, από το 2011 οι πωλήσεις να φτάσουν στις 50.000 μονάδες ετησίως. Συμπερασματικά, το νέο ix35 μας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Πέραν της σύγχρονης σχεδίασης και της αναβαθμισμένης ποιότητας, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να διακριθεί στην απαιτητική, ομολογουμένως, κατηγορία των SUV στη χώρα μας. Το iX35 θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Απριλίου, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, όπως άλλωστε και όλα τα μοντέλα της Hyundai που διατίθενται στη χώρα μας. Θα είναι διαθέσιμο με 4 επίπεδα εξοπλισμού: Classic, Comfort, Style και Premium, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ εννέα χρωμάτων για το εξωτερικό και τριών για το εσωτερικό.
Εμφάνιση
Το νέο ix35, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai στο Russelsheim, υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, αυτήν της "χυτής γλυπτικής". Κύρια χαρακτηριστικά είναι οι δυναμικές και ευδιάκριτες γραμμές του αμαξώματος, η πίσω αεροτομή και η νέα εξάγωνη μάσκα, που θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της Hyundai για τα ευρωπαϊκά της μοντέλα. Η εμφάνισή του είναι μοντέρνα και θυμίζει κουπέ, ακολουθώντας τη σύγχρονη σχεδιαστική επιταγή της κατηγορίας. Παρά το κεκλιμένο του πίσω μέρους της οροφής, που τονίζει το σπορ χαρακτήρα, οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι για 5 ενήλικες και σημαντικά μεγαλύτεροι από τον προκάτοχό του. Πιο συγκεκριμένα, το ix35 είναι πιο μακρύ, πιο φαρδύ και πιο χαμηλό από τον προκάτοχό του κατά 85, 20 και 20 χλστ. αντίστοιχα.
Με μια ματιά
Mε νέους κινητήρες από 115 έως 184 ίππους
Σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις
Με αναβαθμισμένη σχεδίαση, ποιότητα και οδική συμπεριφορά
Στη Ελλάδα τον Απρίλιο

 
 Νέο Hyundai ix35
Κινητήρες
Εσωτερικό - Χώροι
Οδική συμπεριφορά
ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τεχνικά χαρακτηριστικά