Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  15/7/2010
Πρώτη επαφή
Εσωτερικό
Διαβάστηκε από 51467 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:15/7/2010
Tα μαλακά πλαστικά ενισχύει την αίσθηση της ποιότητας
Τις σχεδιαστικές αρχές του Outlander συναντάμε στο εσωτερικό του ASX, με κάποιες διαφοροποιήσεις στην κεντρική κονσόλα. Σε επίπεδο ποιότητας, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με πολύ καλή συναρμογή και ανάλογο φινίρισμα. Είναι το πρώτο Mitsubishi, που στο ταμπλό θα βρούμε μαλακό πλαστικό, που ενισχύει την αίσθηση ανώτερης απτής ποιότητας.
Σύμφωνα με την εταιρία το στρογγυλό χρωμιωμένο πλαίσιο του επιλογέα και τα ασημί ένθετα που πλαισιώνουν την κονσόλα και τα όργανα είναι εμπνευσμένα από τον χώρο των μοτοσικλετών, ενώ ιδιαίτερη καλή εντύπωση μας δημιούργησε η (έξτρα) έγχρωμη οθόνη απεικόνισης πληροφοριών στο κέντρο του πίνακα οργάνων.
Θετικά κρίνεται η ύπαρξη πολλών θέσεων για μικροαντικείμενα, ενώ εκμεταλλευόμενο το μεταξόνιο των 2.670 χλστ. και το χαμηλό τούνελ μετάδοσης, το ASX προσφέρει ευρυχωρία για τους πίσω, που έχουν κάθισμα με ρυθμιζόμενη πλάτη. Τα 442 λτ. στο χώρο αποσκευών είναι μια αξιόλογη τιμή, ενώ κάτω από το δάπεδο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 30 λτ. για μικροαντικείμενα.

 
 Οδηγούμε το Mitsubishi ASX
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό
Εντυπωσιακός ο 1,8 DiD
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμές – Εξοπλισμός