To εκατομμυριοστό Nissan Juke μόλις βγήκε από το γραμμή παραγωγής.

1 εκατ. Juke!

3.120 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

To εκατομμυριοστό Juke μόλις βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Nissan στο Sunderland και η ιαπωνική μάρκα το γιορτάζει.

Οκτώ χρόνια μετά την κατασκευή του, το εκατομμυριοστό Juke βγήκε από την γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland. Κατά μέσο όρο, ένα ολοκαίνουργιο Juke είναι χτίζεται στο εργοστάσιο κάθε 105 δευτερόλεπτα.

Γνωστό  για το ιδιαίτερο σπορ στυλ του, το Juke διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές εξατομίκευσης. Χάρη σε όλες τις επιλογές και τους πιθανούς συνδυασμούς εξατομίκευσης, περισσότερες από 23.000 διαφορετικές εκδόσεις του Juke είναι διαθέσιμες για τους πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Ο Kevin Fitzpatrick, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Βιομηχανίας, Διαχείρισης και Αγοράς Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Nissan Europe, δήλωσε: «Η επίτευξη του ορόσημου αυτού είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για οποιοδήποτε μοντέλο. Πριν από οκτώ χρόνια δεν είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο με το Juke, δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία. Πλέον, συμπληρώσαμε ένα εκατομμύριο πελάτες και το Juke παραμένει ο ηγέτης της κατηγορίας»

Μέσα στο 1 εκατ. περιλαμβάνεται και η premium έκδοση Juke NISMO, η οποία μπήκε σε παραγωγή στο εργοστάσιο της Sunderland το 2012. Οι στατιστικές των πωλήσεων δείχνουν ότι το μαύρο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για το Juke σε όλη την Ευρώπη - και είναι επίσης η πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις του κοινού στην εξατομίκευση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. To Juke παραμένει επιτυχημένο, κάνοντας πωλήσεις 95.000 αυτοκινήτων το 2017 στην Ευρώπη.
 

Toyota
test center