To Spark είναι ένα από τα μοντέλα της Chevrolet που πιθανόν να αποκτήσουν στη γκάμα τους τον νέο 1.000άρη κινητήρα της GM, μετά το 2014.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Spark είναι ένα από τα μοντέλα της Chevrolet που πιθανόν να αποκτήσουν στη γκάμα τους τον νέο 1.000άρη κινητήρα της GM, μετά το 2014.

Νέο 1.000άρι 3κυλινδρο μοτέρ από GM

(13/10/2011)

Μια νέα «γενιά» κινητήρων ανακοίνωσε πως εξελίσσει η GM. Θα είναι μικρού κυβισμού και θα περιλαμβάνουν ένα 1.000άρι 3κύλινδρο σύνολο που θα δούμε σε μοντέλα Opel και Chevrolet.

Σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της προϊοντικής της γκάμας ανακοίνωσε η General Motors, μητρική εταιρεία των Opel και Chevrolet. Όπως προκύπτει, εξελίσσεται ήδη μια νέα γενιά κινητήρων βενζίνης Ecotec με σύνολα από 1,0 έως και 1,5 λίτρων που θα τοποθετηθούν σε μοντέλα για όλες τις αγορές του κόσμου. Το βασικό τους στοιχείο θα είναι η οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Σε αυτη τη νέα «οικογένεια» κινητήρων ανήκει και ένα νέο 3κύλινδρο μοτέρ 1,0 λίτρων που όπως είναι λογικό θα μπει σε μοντέλα στη βάση της γκάμας των Chevrolet και Opel. Mάλιστα, στην περίπτωση της Opel αυτός ο κινητήρας εκτιμάται ότι θα μπει και στο νέο μίνι μοντέλου που ετοιμάζει η φίρμα. Ωστόσο, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για τα καινούρια αυτά μοτέρ, αφού η παραγωγή τους θα ξεκινήσει περίπου σε 2,3 χρόνια.

Η Opel θα

Η Opel θα "χρησιμοποιήσει" τον νέο 1.000άρη κινητήρα της GM στο νέο μίνι μοντέλο που ετοιμάζει για το 2012 ή 2013 (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη, εικόνα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
citroen