Η ιταλική φινέτσα και οι σπορ καταβολές της Alfa Romeo έχουν περάσει στο ακέραιο και στη Giulietta.

To Jazz έχει ως βασικά πλεονεκτήματα την ενδιαφέρουσα εμφάνιση, το αξιόπιστο προφίλ και τη σημαντική ευελιξία στους χώρους.

H μουσική Jazz έχει βασικά στοιχεία της τον έλεγχο του ρυθμού και την ωριμότητα στην εκτέλεση. Στα ίδια ώριμα μονοπάτια κινείται και το Jazz.

O William Shakespeare, εμπνευστής και δημιουργός της διάσημης Ιουλιέτας.

Οι καλλιτέχνες του δρόμου...Jazz + Giulietta

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/3/2012

Δύο «πληθωρικά» αυτοκίνητα από διαφορετικές κατηγορίες αλλά με αρκετούς κοινούς παρονομαστές. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι φυσικά το καλλιτεχνικό τους όνομά που παραπέμπει στη μουσική και στο θέατρο.

 
Απέναντι στη μικρομεσαία Giulietta (όνομα προερχόμενο από την Ιουλιέτα του θεατρικού συγγραφέα Σαιξπηρ) τοποθετούμε ένα μικρό μοντέλο με έμφαση στους χώρους που θυμίζουν μικρομεσαίο...δηλαδή το Honda Jazz. Ο λόγος για τον οποίο «συνδέουμε» αυτά τα 2 μοντέλα δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τα ονόματά τους είναι καλλιτεχνικά.... Jazz όπως η μουσική και...Giulietta όπως η ηρωίδα από το θεατρική έργο του Σαιξπηρ. Τα τμήματα μάρκετινγκ των 2 εταιρειών θεωρούν πως είναι και αυτός ένας τρόπος να κάνουν τα προϊόντα τους ελκυστικά και σίγουρα ονομασίες σαν αυτές τα καθιστούν αξιοπρόσεκτα. Η Giulietta βέβαια είναι ούτως ή αλλως πολύ αναγνωρίσιμο όνομα ήδη από τις προηγούμενες γενιές του μοντέλου. Φυσικά δεν τίθεται θέμα άμεσης σύγκρισης μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Σε αυτό το πλαίσιο αντιπαρατίθεται απλά η...καλλιτεχνική τους διάθεση και το πόσο μπορούν να μας γοητεύσουν για να τα αποκτήσουμε.