Με μοτέρ 1,4 τούρμπο και πορτμπαγκάζ 500 λίτρων το Cruze SW αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2012.

Με μοτέρ 1,4 τούρμπο και πορτμπαγκάζ 500 λίτρων το Cruze SW αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2012.

Με μοτέρ 1,4 τούρμπο και πορτμπαγκάζ 500 λίτρων το Cruze SW

(20/2/2012)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το νέο Chevrolet Cruze SW λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στη Γενεύη. Το οικογενειακό μοντέλο θα το δούμε για πρώτη φορά και με μοτέρ 1,4 λίτρων τούρμπο.

Στο Cruze στέισον βάγκον έχουμε αναφερθεί ξανά. Πρόκειται για τη νέα έκδοση αμαξώματος του επιτυχημένου μοντέλου της Chevrolet που γνωρίζουμε ήδη ως σεντάν και ως χατσμπακ. Στα βασικά στοιχεία του μοντέλου πρέπει να αναφέρουμε πως είναι η ενδιαφέρουσα σχεδίαση, αντίθετα με ότι ισχύει με πολλά στέισον βάγκον αυτοκίνητο. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το συνολικό του μήκος ανέρχεται σε 4,67 μέτρα και ο χώρος αποσκευών του κυμαίνεται από τα 500 έως και 1.500 λίτρα όγκου, ανάλογα με τη θέση των αναδιπλούμενων καθισμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε τεχνικό επίπεδο, πρέπει να αναφέρουμε πως το νέο Chevrolet Cruze SW θα σταδιοδρομήσει εμπορικά και με δύο νέους κινητήρες στη γκάμα του. Πρόκειται για ένα νέο μοτέρ βενζίνης τούρμπο 1,4 λίτρων με 140 ίππους αλλά και για ένα καινούριο σύνολο diesel 1,7 λίτρων με 132 ίππους και 300 Nm ροπής μόλις από τις 2.000 σ.α.λ.
Tέλος, η Chevrolet τονίζει πως το νέο Cruze SW που θα δούμε στη Γενεύη θα φέρει για πρώτη φορά το καινούριο σύστημα πολυμέσων της φίρμας, το οποίο ονομάζεται My Link. Αυτό διαθέτει πλήθος εφαρμογών, μεταξύ αυτών, και συνατότητα σύνδεσης με USB, bluetooth, Wi-Fi έως και με 10 συσκευές αναπαράγοντας τα προγράμματά τους σε έγχρωμη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.
Mercedes
Audi