Η εκδήλωση για την παράδοση της πρώτης παρτίδας Nissan Micra πραγματοποιήθηκε κατάστημα My market που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης.

Συνολικά 105 Nissan Micra θα παραδοθούν στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE.

105 Nissan Micra για τα My Market

3.388 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2018)

Πρόσφατα ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης 105 Nissan Micra στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE.

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη γνωστή αλυσίδα super market επέλεξε τo Nissan Micra για τα στελέχη της, με την εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας να λαμβάνει χώρα στο κατάστημα My market που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων.
 

Σημειώνεται πως η πέμπτη γενιά του ιαπωνικού μικρού διατίθεται με το σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Intelligent Lane Intervention), όντας το πρώτο μοντέλο Nissan στην Ευρώπη στο οποίο ενσωματώθηκε αυτή η τεχνολογία. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του. Πέραν αυτού, το Micra έχει στη φαρέτρα του και έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών, βοηθώντας στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα,  ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου.
 
Τέλος, υπογραμμίζουμε πως το Micra διατίθεται στην ελληνική αγορά με τρεις κινητήρες, που αναλύονται σε δύο βενζίνης και έναν πετρελαίου. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις βενζινοκίνητες εκδόσεις υπάρχει αυτή με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 73 ίππων με τις τιμές να ξεκινούν από τις 12.690 ευρώ, ενώ λίγο ψηλότερα στις 13.690 ευρώ βρίσκεται η τιμή της βασικής έκδοσης με τον turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 0,9 λτ. και απόδοσης 90 ίππων. Στα diesel το Micra εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.500άρη turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 90 ίππων, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 15.190 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center