To νέο Kia Ceed 5d διαθέτει νέες πιο δυναμικές γραμμές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Kia Ceed 5d διαθέτει νέες πιο δυναμικές γραμμές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Νέα γενιά Kia Ceed 5d και SW

(8/3/2012)

Η Kia παρουσίασε στο Σαλόνι της Γενεύης την 5θυρη έκδοση της δεύτερης γενιάς του Ceed, καθώς και την οικογενειακή εκδοχή του. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν περισσότερα στοιχεία.

Εμφανώς πιο βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, το νέο Kia Ceed παρουσιάστηκε στην 5θυρη έκδοση, καθώς και σε μορφή station wagon. Ο εκπρόσωπος της Kia στη μικρομεσαία κατηγορία έχει αποκτήσει νέα αισθητικά πρότυπα και ακόμα πιο μοντέρνο και ευρωπαϊκό προφίλ. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως το Ceed έχει ωριμάσει σε μεγάλο βαθμό, υιοθετώντας και αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων.

Η πλατφόρμα είναι δανεισμένη από το νέο Hyundai i30.

Η πλατφόρμα είναι δανεισμένη από το νέο Hyundai i30.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πιο συγκεκριμένα, τέσσερεις είναι οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται η νέα γενιά Ceed και αυτοί είναι δύο βενζίνης, 90 και 135 ίππων, και δύο πετρελαίου. Ο βενζινοκινητήρας 1,6 λτ.GDI θα έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας ίδιας χωρητικότητας VGT καταναλώνει 3,7λτ./100χλμ.

Όσο για το εσωτερικό του, αναβαθμίστηκε με καλύτερης ποιότητας υλικά, με ένα νέο τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών εφαρμογών, καθώς και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας.

Τέλος, η κορεάτικη φίρμα κρατάει προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της και θα τα αποκαλύψει λίγο πριν την κυκλοφορία του στην αγορά.
DEH PASXA
skoda