• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Nissan Juke Nismo

Επίσημα το Nissan Juke «Nismo»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2012

Ο βελτιωτικός οίκος Nismo που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των Nissan, άφησε για λίγο τα «μαχητικά» 350Ζ-370Ζ και ασχολήθηκε με το νέο μικρό crossover της φίρμας, το Juke!

 

Το πρωτοείδαμε ως concept στην έκθεση του Τόκιο το 2011, όμως τώρα η Nissan ανακοινώνει επίσημα την εν λόγω έκδοση παραγωγής. Πρόκειται για το πιο «άγριο» Juke, το οποίο δέχεται τις αλλαγές της Nismo, με αεροδυναμικό πακέτο, νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, μεγαλύτερους τροχούς 18 ιντσών, διαφορετικά πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και χρωματισμούς. Εσωτερικά η μεγαλύτερη αλλαγή εκτός από διαφορετικό τιμόνι, και διακόπτες, είναι τα μπάκετ καθίσματα με επένδυση suede και κόκκινες ραφές. Τέλος, η Nismo θα το εξοπλίσει με πιο σκληρή ανάρτηση, πιο σπόρ ρύθμιση στο τιμόνι, και σύστημα torque vectoring για ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά. Από πλευράς κινητήρα θα χρησιμοποιηθεί ο υπερτροφοδοτούμενος των 1,6 λίτρων που κανονικά αποδίδει 190 ίππους, όμως η απόδοση του στην έκδοση Nismo δεν έχει ανακοινωθεί.

Μάλιστα για να μας εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο, ο Nissan ανακοίνωσε ότι η πρώτη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στον 24ωρο αγώνα του LeMans, μεταξύ 13-17 Ιουνίου.

Tags: NISSAN JUKE