Τα MICHELIN ENERGY Saver+ και Agilis+, 2 νέες γκάμες προσφέρουν καλύτερο συνδυασμό ανάμεσα στην ασφάλεια, την χλμ. απόδοση και την εξοικονόμηση καυσίμων.

Τα MICHELIN ENERGY Saver+ και Agilis+, 2 νέες γκάμες προσφέρουν καλύτερο συνδυασμό ανάμεσα στην ασφάλεια, την χλμ. απόδοση και την εξοικονόμηση καυσίμων.

Νέα MICHELIN Energy Saver+ & Agilis+

(9/7/2012)

Η Michelin παρουσίασε δύο νέας τεχνολογίας ελαστικά, το MICHELIN Energy Saver+ για επιβατικά αυτοκίνητα και το MICHELIN Agilis+ για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

MICHELIN ENERGY Saver+
Οδηγεί στην εξοικονόμηση περισσότερων καυσίμων
Το ελαστικό MICHELIN ENERGY Saver+ επιτρέπει την εξοικονόμηση 200 λίτρων καυσίμου σε σύγκριση με ένα ελαστικό που θα φτάνει στο ελάχιστο όριο που καθορίζεται από τους κανονισμούς στα ευρωπαϊκά πλαίσια της ετικετογράφησης των ελαστικών, μετά από 45 000 km χρήσης.
Αναβαθμίζει την ασφάλεια 
Η Michelin εξέλιξε το προφίλ του νέου της ελαστικού MICHELIN ENERGY Saver+ για αναβαθμισμένο αποτύπωμα στο έδαφος.  Αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής κατά 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, αυτό το ελαστικό προσφέρει καλύτερη πρόσφυση τόσο σε στεγνό έδαφος όσο και σε βρεγμένο έδαφος.  Αποτέλεσμα, το ελαστικό MICHELIN Energy Saver+ φρενάρει σε απόσταση σχεδόν 16 μέτρα μικρότερη, σε βρεγμένο έδαφος, απΆ όσο το ελαστικό που θα έπαιρνε τον μικρότερο βαθμό στην ευρωπαϊκή ετικέτα.
Επιτρέπει την κάλυψη περισσοτέρων χιλιομέτρων
ΓιΆ αυτήν τη νέα γενιά ελαστικών MICHELIN Energy Saver+, η Michelin προσέθεσε συμπληρωματικούς μοριακούς δεσμούς προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την συνοχή του συνόλου των χημικών συστατικών της γόμας, ενισχύοντας έτσι την αντοχή της στην φθορά. 
Το Eco and GripCompound, ένα νέο μείγμα γόμας
Οι ερευνητές του Κέντρου Τεχνολογιών του Ladoux δημιούργησαν ένα νέο μείγμα γόμας, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το Eco and Grip Compound, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην σύνθεση ενός ελαστικού.  Το μείγμα αυτό περιορίζει την θέρμανση των μορίων του μείγματος γόμας.  Όσο λιγότερο θερμαίνεται το ελαστικό, τόσο λιγότερη ενέργεια καταναλώνει.  Η επιτυχία της καινοτομίας συνίσταται στο να παρέχεται αυτή η επίδοση χωρίς αυτό να πλήττει τις άλλες ουσιώδεις ιδιότητες του ελαστικού, όπως την ασφάλεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και την χιλιομετρική απόδοση.
Διαθέσιμη σε 14, 15 και 16 ίντσες και θα καλύπτει 58 ξεχωριστές διαστάσεις προκειμένου να εξοπλίζει τον μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά.
MICHELIN Agilis+
Συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμων
Το κονδύλι των καυσίμων αντιπροσωπεύει μια όλο και βαρύτερη επίπτωση στην ισορροπία του προϋπολογισμού του επαγγελματία και, πέραν από τα ανελαστικά κριτήρια που οδηγούν στην κατανάλωση καυσίμων, είναι ένας τομέας στον οποίον παραμένει η δυνατότητα να γίνουν οικονομίες. Το νέο ελαστικό MICHELIN Agilis+ επιτρέπει την εξοικονόμηση 270 λίτρων καυσίμου μετά από 60 000 km χρήσης, σε σύγκριση με το ελαστικό που θα βρισκόταν στο ελάχιστο όριο της ευρωπαϊκής ετικέτας.
Προσφέρει περισσότερη ασφάλεια
Τεχνίτες και έμποροι είναι συχνά αναγκασμένοι να περνούν πολύν χρόνο στον δρόμο, όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες, η πυκνότητα της κυκλοφορίας, η κατάσταση του οδικού δικτύου.  Πάνω σε οχήματα συχνά φορτωμένα, η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας.  Τα ελαστικά τους διαδραματίζουν εδώ έναν θεμελιώδη ρόλο.  Το ελαστικό MICHELIN Agilis+  φρενάρει σε απόσταση περισσότερο από 17 μέτρα μικρότερη απΆ όσο το ελαστικό που θα έπαιρνε τον μικρότερο βαθμό της ευρωπαϊκής ετικέτας.
Παρέχει περισσότερη διάρκεια ζωής και περισσότερη στιβαρότητα
Οι επιτακτικές ανάγκες για κινητικότητα των εμπόρων και των τεχνιτών είναι μια συνιστώσα των δραστηριοτήτων τους.  Η αλλαγή των ελαστικών είναι γιΆ αυτούς μια υποχρέωση.  Πρέπει λοιπόν τα ελαστικά τους να τους επιτρέπουν να καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό χιλιομέτρων,  ενώ ταυτόχρονα θα είναι ασφαλείς.
Ασπίδες ενάντια στα γδαρσίματα.
Το νέο ελαστικό MICHELIN Agilis + διαθέτει ενισχυμένα πλευρά που του επιτρέπουν να υφίσταται λιγότερο τις επιπτώσεις ενδεχόμενων προσκρούσεων σε πεζοδρόμια, λακκούβες και σε άλλα στοιχεία των οδικών υποδομών.  Ακόμη καλύτερα, διαθέτει οκτώ πανώ εναντίον των γδαρσιμάτων που το κάνουν ακόμη πιο στερεό απέναντι στα μικρά κτυπήματα της καθημερινής ζωής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda