Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 1,5 λτ κινητήρας, ο οποίος φιλοξενεί μια τουρμπίνα, αυξάνοντας την ιπποδύναμη στους 156 ίππους.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας διαχύτης, ο οποίος φιλοξενεί τη διπλή απόληξη της σπορ εξάτμισης.

Εκρηκτικό Honda CR-Z από τη Mugen

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2012

Ο βελτιωτικός οίκος της Mugen αναβάθμισε αισθητικά και μηχανικά το σπορ και οικολογικό Honda CR-Z, αυξάνοντας την ιπποδύναμή του στα 156 ίππους με τη βοήθεια ενός Turbo.

 
H Mugen ανακοίνωσε σχέδια για αισθητική και μηχανική αναβάθμιση του Honda CR-Z, τα οποία είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή τους. Το Mugen RZ θα έχει νέο αεροδυναμικό κουστούμι με το μπροστινός προφυλακτήρα να διαθέτει μια επανασχεδιασμένη γρίλια, κάνοντας το σπορ ιαπωνικό αυτοκίνητο ακόμα πιο επιθετικό. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας διαχύτης, ο οποίος φιλοξενεί τη διπλή απόληξη της σπορ εξάτμισης και μια ρυθμιζόμενη αεροτομή για μεγαλύτερη σταθερότητα του αυτοκινήτου σε υψηλές ταχύτητες. Επίσης, θα εφοδιαστεί με τροχούς 17 ιντσών, οι οποίοι συνδέονται με το σκελετό του αυτοκινήτου μέσω της ρυθμιζόμενης σπορ ανάρτησης.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 1,5 λτ κινητήρας, ο οποίος φιλοξενεί μια τουρμπίνα, αυξάνοντας την ιπποδύναμη στους 156 ίππους και τα 185 Nm ροπής. Το υβριδικό σύστημα δεν έχει χαθεί, αφού η μονάδα IMA βοηθάει τον κινητήρα με 20 ίππους και 78 Nm ροπής. Η παραγωγή του θα φτάσει έως τις 300 μονάδες και η τιμή του αγγίζει τα 44.044 ευρώ.

Tags: HONDA CR-Z