Καλύτερο συνδυασμό, από το Nissan GT-R και τον Usain Bolt, μπορείτε να φανταστείτε;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καλύτερο συνδυασμό, από το Nissan GT-R και τον Usain Bolt, μπορείτε να φανταστείτε;

Το GT-R του Usain Bolt!

(12/10/2012)

Όταν ένα κορυφαίο αυτοκίνητο επιδόσεων, όπως το Nissan GT-R, "ενώνει τις δυνάμεις του" με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Usain Bolt, το μείγμα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό!

H Nissan δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο πρεσβευτή, ανά τον κόσμο, από τον άνθρωπο-αστραπή, τον χρυσό Ολυμπιονίκη Usain Bolt (του οποίου το πάθος για τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι ευρέως διατυπωμένο), για να αναδείξει τις αρετές του κορυφαίου σπορ μοντέλου της, του GT-R. Αρχικά, η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε ένα και μοναδικό χρυσό GT-R, με τυπωμένη την υπογραφή του Bolt και αντίστοιχες χρυσές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί στο eBay και τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και ειδικότερα για επιμορφωτικά προγράμματα των φτωχών παιδιών της Τζαμάικα.
Όμως, η Nissan η οποία αναγόρευσε τον Bolt σε "Director of Excitement", δεν περιορίζει τη συνεργασία της με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, στο ένα και μοναδικό μοντέλο που θα δημοπρατηθεί, αλλά αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα  το λανσάρισμα του GT-R Bolt Edition. "Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Usain Bolt, για να μας βοήθησε να περάσουμε αυτό το πνεύμα της απόλαυσης, που χαρίζουν αυτοκίνητα όπως το GT-R", σχολίασε κορυφαίο στέλεχος της Nissan. 

Το χρυσό χρώμα του Bolt, περιβάλλει και το μοναδικό GT-R, που θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το χρυσό χρώμα του Bolt, περιβάλλει και το μοναδικό GT-R, που θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel