ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο αταίριαστος έρωτας της διάσημης ηθοποιού Κάτιας Δανδουλάκη με τον αντιστασιακό Μάνο Παπαγιάννη παίρνει σάρκα και οστά στο Θέατρο Εγνατία στη Θεσσαλονίκη

Ο αταίριαστος έρωτας της διάσημης ηθοποιού Κάτιας Δανδουλάκη με τον αντιστασιακό Μάνο Παπαγιάννη παίρνει σάρκα και οστά στο Θέατρο Εγνατία στη Θεσσαλονίκη

«Να ζει κανείς ή να μη ζει» στη Θεσ/νίκη

3.409 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2013)

Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» και μια επίσης πετυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

autotriti team

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που με μοναδική μαεστρία διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας.
Μια κωμωδία που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από τον Μελ Μπρουκς και που εδώ παρουσιάζεται από έναν θίασο λαμπερών και αγαπημένων ηθοποιών: Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαικάλης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Τάσος Κωστής, Σοφία Βογιατζάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Σπύρος Μεργιανός, Στέργιος Αντούλας, Διονύσης Κομνηνός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο θέατρο Εγνατία στη Θεσσαλονίκη &&&&

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr
Hyundai
Nexen nfera supreme