H επόμενη γενιά του Mazda 3 «αποκαλύπτεται» κι εντάσσεται με τη σειρά της στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρείας (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H επόμενη γενιά του Mazda 3 «αποκαλύπτεται» κι εντάσσεται με τη σειρά της στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρείας (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Πρώτη γεύση του νέου Mazda 3

14.544 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2013)

H επόμενη γενιά του Mazda 3 «αποκαλύπτεται» κι εντάσσεται, με τη σειρά της στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρείας, όπως αναμένεται να συμβεί με όλα τα επερχόμενα μοντέλα της.

Η χαρακτηριστική μάσκα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Mazda, κάνει την εμφάνιση της και στην κατασκοπευτική φωτογραφία του Mazda 3, την οποία εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε. Aλλο ένα στοιχείο, που ξεχωρίζει είναι τα επιθετικά φωτιστικά σώματα, τα οποία τονίζουν την πιο σπορτίφ «διάθεση» του νέου μοντέλου.
Η νέα γενιά του Mazda 3 θα βασίζεται στη νέα και ελαφρύτερη πλατφόρμα του CX-5, η οποία θα συντελέσει και στην καλύτερη οδική συμπεριφορά του, ενώ όπως όλα δείχνουν αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα είναι διαθέσιμο, το Mazda 3, πρόκειται για το 2λιτρο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Skyactiv, ο οποίος αποδίδει 155 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται και η «εμφάνιση» κάποιου πετρελαιοκινητήρα ειδικά, αν κάτι τέτοιο ευδοκιμήσει και στο CX-5.
Παράλληλα οι εκδόσεις σεντάν και station wagon δεν αποκλείονται, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ούτε και το λανσάρισμα μιας MPS έκδοσης, αντίθετα στο ρεύμα της εποχής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center