Στο φεστιβάλ Goodwood of Speed της Βρετανίας οι υπεύθυνοι της Alfa Romeo θα παρουσιάσουν, επί πίστας, τις χάρες της νέας 4C.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο φεστιβάλ Goodwood of Speed της Βρετανίας οι υπεύθυνοι της Alfa Romeo θα παρουσιάσουν, επί πίστας, τις χάρες της νέας 4C.

H 4C ντεμπουτάρει στο Goodwood

2.894 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2013)

Επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου της Alfa Romeo, στο ετήσιο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, όπου η νέα 4C θα θελήσει να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα και να αποδείξει στην πράξη την αξία της.

Το φεστιβάλ Goodwood of Speed της Βρετανίας θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου, για αυτό οι υπεύθυνοι της Alfa Romeo άδραξαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εκεί, επί πίστας, τις χάρες του νέου supercar.Αλλωστε οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, μας προϊδεάζουν για ένα όμορφο διθέσιο supercar, αλλά αυτό δεν αρκεί, αν δεν είναι κι αρκούντως γρήγορο.Η Ευρώπη λοιπόν θα αντικρύσει το νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης σε δύο αποκλειστικά χρώματα (κόκκινο κι άσπρο).Ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η 4C ξεχωρίζει από τους διογκωμένους προβολείς μπροστά, τα «φουσκωμένα» φτερά στο πλάι και τα στρογγυλά «καπούλια» πίσω. Επίσης προκαλούν εντύπωση, σύμφωνα με τις φωτογραφίες προς το παρόν, τα χαρακτηριστικά φώτα LED, τα τελειώματα από ανθρακονήματα, ο μαύρος διαχύτης στο πίσω μέρος, που φιλοξενεί δύο σπορ εξατμίσεις κι οι 19άρες ζάντες αλουμινίου.Τώρα, ως προς το εσωτερικό οι αλλαγές αναδεικνύουν την ιταλική φινέτσα και περιλαμβάνουν Alcantara δέρμα παντού και bucket σπορ καθίσματα.Ευτυχώς, η 4C δεν μένει μόνο στην ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά «παίζει» δυναμικά και κάτω από το καπό. Εξοπλίζεται λοιπόν με ένα turbo 1,75 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που παράγει 240 ίππους και 350 Nm ροπής. Ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στέλνοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς. Επιπλέον, ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, οι μεγάλοι τροχοί και το carbon monocoque σασί θα εξασφαλίζουν «γερό» κράτημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι η 4C θα μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100χλμ/ώρα σε 4,5 δλ. και η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 250χλμ.ώρα!Τέλος, αναμένουμε την επίδειξη της 4C επί βρετανικού εδάφους, καθώς και τις τιμές της (οι οποίες σύμφωνα με τους Ιταλούς θα είναι σχετικά προσιτές για το μικρό πολυτελές σπορ).

Η εσωτερική καμπίνα αναδεικνύει την ιταλική φινέτσα με Alcantara δέρμα παντού και bucket σπορ καθίσματα.

Η εσωτερική καμπίνα αναδεικνύει την ιταλική φινέτσα με Alcantara δέρμα παντού και bucket σπορ καθίσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
KIA