Το FT-4X concept αναμένεται να μπει στην γραμμή παραγωγής. Ίσως είναι αυτό που θα τοποθετηθεί ανάμεσα το C-HR και το RAV4.

    Τα επόμενα 6

    23.634 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2019)

    Φτάνοντας στου δρόμου τα μισά, οι πληροφορίες για το ποια θα είναι τα υπόλοιπα έξι μοντέλα της γκάμας που θα λανσαριστούν μέσα στην επόμενη τριετία είναι συγκεχυμένες. Καταρχάς, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Hollis στις δηλώσεις του ανέφερε ότι στην Τοyota πιστεύουν πως υπάρχει άπλετος χώρος ανάμεσα στο C-HR και το RAV4 για να τοποθετηθεί ένα ολοκαίνουριο SUV, με τον ίδιο να τονίζει συγκεκριμένα «Υπάρχει χώρος κάτω από το RAV4 και το γεγονός ότι στο C-HR δεν υπάρχει επιλογή για τετρακίνηση είναι περιοριστικό για την γκάμα. Το νέο crossover θα είναι στην ίδια κατηγορία αλλά θα έχει μεγαλύτερες off-road ικανότητες, θα μπορούσε να είναι πιο ψηλό, πιο πλατύ και πιο ικανό εκτός δρόμου γενικότερα».

    Συνεχίζοντας, τα υπόλοιπα μοντέλα που βρίσκονται στο πλάνο της Τοyota εστιάζουν περισσότερο στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, κάτι που δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνουν το πέρασμά τους και στην Ευρώπη, όπως έγινε πρόσφατα με το Camry. Αρχικά, δύο από τα υπόλοιπα πέντε είναι σίγουρα το νέο  μεγάλο SUV Highlander που μόλις παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Νέας Υόρκης αλλά και η νέα γενιά του Sierra van που λέγεται πως είναι προ των πυλών ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα τρία, πρόκειται για τις νέες γενιές κάποιων από τα Τundra, Hilux και Τacoma pick-up, το 4Runner ή κάποιο άλλο μοντέλο που η Τoyota κρατά καλά κρυμμένο.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    NISSAN