• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

200€ «καπέλο» για το δίπλωμα στους ανεμβολίαστους

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2021)

Ακόμα και πάνω από 200 ευρώ πιο ακριβά το δίπλωμα για τους ανεμβολίαστους. Για να κάνουν οι μαθητές τα 20 απαραίτητα μαθήματα, θα πρέπει να κάνουν rapid test (10 ευρώ το ένα), όπως επίσης και για τις εξετάσεις. Θα τα «σκάσεις» για να πας για δίπλωμα τώρα ή θα περιμένεις;

Τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας φέρουν πολλές αλλαγές για τους ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια σειρά από περιορισμούς σε διάφορες δραστηριότητες. Κάποιες εξ αυτών αφορούν και τις σχολές οδηγών και κατ΄ επέκταση όλους όσους θέλουν να κάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση και να δώσουν εξετάσεις για να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νεότερο πλαίσιο μέτρων, για να κάνουν τα 20 απαραίτητα μαθήματα οι υποψήφιοι οδηγοί, θα πρέπει να κάνουν rapid test (10 ευρώ το ένα), ενώ για να δώσουν εξετάσεις θα πρέπει να κάνουν rapid test 48 ώρες πριν. Κάνοντας μερικούς απλούς υπολογισμούς, το δίπλωμα οδήγησης βγαίνει τουλάχιστον 200 ευρώ ακριβότερο, λόγω των συνεχών rapid test, κάτι που ξεκινά να ισχύει από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Επιπρόσθετα, υπάρχουν και παράπλευρα κόστη τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να πληρώσει ο εξεταζόμενος, αφού προβλέπεται η απολύμανση του οχήματος όταν βγαίνει ο κάθε εξεταζόμενος και πριν μπει ο επόμενος, ούτως ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι μετάδοσης της πανδημίας. Αυτό μπορεί να απορροφηθεί βέβαια από τις σχολές οδηγών, δεν αποκλείεται ωστόσο να μετακυλίσει η επιβάρυνση στον εξεταζόμενο.