4,32 εκατ. οχήματα ο στόχος της Hyundai για το 2022

4,32 εκατ. οχήματα ο στόχος της Hyundai για το 2022

2.496 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Η Hyundai για το 2022 στοχεύει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της και να ενισχύσει την κερδοφορία της, σταθεροποιώντας τις προμήθειες μικροτσίπ που βασάνισαν όλες τις εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας τη χρονιά που έφυγε.

Έχασε για λίγο τον στόχο του 21', ανεβάζει στροφές για το 22'

Το 2022 ήρθε και η Hyundai δεν έχασε χρόνο, ανακοινώνοντας τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά, ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό του 2021. Ο Όμιλος Hyundai σημείωσε πως οι παγκόσμιες πωλήσεις του το 2021 ήταν 3,89 εκατομμύρια οχήματα, δηλαδή λίγο λιγότερο από τον στόχο που είχε θέσει για πωλήσεις 4 εκατομμυρίων οχημάτων. Από κει και πέρα η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία έθεσε τον στόχο πωλήσεών της για το 2022 σε 4,32 εκατομμύρια οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στοχεύει σε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2022

«Το 2022, η Hyundai Motor σχεδιάζει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της και να ενισχύσει την κερδοφορία μέσω προσπαθειών για σταθεροποίηση της προσφοράς και ζήτησης τσιπ, την προσαρμογή των προγραμμάτων παραγωγής οχημάτων, την ενίσχυση της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τη βελτιστοποίηση των κερδών και ζημιών από τις πωλήσεις ανά περιοχή», δήλωσε η μάρκα τη Δευτέρα (3/1).

Επέκτεινε τον στόχο στα ηλεκτρικά

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος Hyundai σκοπεύει να πουλήσει 1,7 εκατομμύρια ηλεκτρικά έως το 2026, επεκτείνοντας έτσι τον προηγούμενο στόχο που είχε θέσει, αυτόν του 1 εκατομμυρίου παγκοσμίως έως το 2025, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τις μάρκες Hyundai, Kia και Genesis. Τη χρονιά που πέρασε ο Όμιλος κυκλοφόρησε τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Genesis GV60, όλα βασισμένα στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της εταιρείας E-GMP.

«Σηκώνει μανίκια» για το 2022 η Hyundai.
-Ανακοίνωσε τον στόχο της για τη νέα χρονιά.
-Αυξημένος σε σχέση με αυτόν του 2021.
-Ανέβασε τον πήχη και στα ηλεκτρικά.
-Θα σταθεροποιήσει την προμήθεια με τα τσιπ για να πετύχει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
Θα καταφέρει να «πιάσει» τους αριθμούς που θέλει ο Νοτιοκορεατικός Όμιλος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test