2 φωτογραφίες »

Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, πάρτε χαρτί και μολύβι και συγκρίνετε τις προσφορές που έχετε στα χέρια σας.

Η καλύτερη προσφορά σε 4 βήματα

956.985 Επισκέψεις στο άρθρο

Βήμα 1: Διαλέξτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε
Πριν πάτε στην εταιρεία leasing, αποφασίστε προσεκτικά τον τύπο του αυτοκινήτου που θέλετε να μισθώσετε. Κάντε μια λίστα που ανταποκρίνεται στη τσέπη σας. 
 
Βήμα 2: Ζητήστε ένα test drive 
Ελάτε σε επαφή με τον πωλητή και συζητήστε μαζί του, αν είναι εφικτό να προβείτε σε ένα test drive του τελικού μοντέλου που σκέφτεστε να μισθώσετε. 
 
Βήμα 3: Συγκρίνετε τις προσφορές 
Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, πάρτε χαρτί και μολύβι και συγκρίνετε τις προσφορές που έχετε στα χέρια σας. Κατασταλάξτε στην πιο συμφέρουσα για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που έχετε θέσει και δείτε προσεκτικά τι διαφορές μπορεί να έχει η μια προσφορά από την άλλη. Έχετε μάλιστα υπόψη πως το πιο φθηνό μίσθωμα, δεν είναι πάντα και το πιο οικονομικό!
 
Βήμα 4: Τηρείτε τους όρους του μισθώματος
Οκ, μισθώσατε το αυτοκίνητο που επιθυμούσατε, με τους όρους που θέλατε, αλλά τους όρους του μισθώματος θα πρέπει να τους έχετε στο μυαλό σας. Να είστε προσεκτικοί με τα διαστήματα service και να γίνονται εντός των ορίων που θέτει ο κατασκευαστής. Επίσης θα πρέπει να ελέγχετε τα διανυθέντα χιλιόμετρα ώστε να είστε εντός των ορίων του συμβολαίου σας, ώστε να μην έχετε έξτρα χρεώσεις. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda