Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Το 2011 η νέα Porsche 911
Διαβάστηκε από 10474 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2009
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της νέας 911
Σύμφωνα με το Γερμανικό ειδικό τύπο, η νέα γενιά της Porsche 911 θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2011. Δεν πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση του υπάρχοντος μοντέλου, αλλά μια εξ’ ολοκλήρου νέα κατασκευή αφού έχουν αλλάξει οι αναλογίες ενώ υπάρχουν και νέοι κινητήρες.
Η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που βλέπετε διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο και αποτελεί μια πιθανή εκδοχή της επόμενης Porsche 911. Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011, και όπως έχει διαρρεύσει θα έχει πολλές αλλαγές. Έτσι, δεν θα είναι η 911 που απλά θα έχει νέο κωδικό όπως 996, 997 κ.λ.π., αλλά θα είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η Porsche θέλει να «ξαναγράψει την ιστορία» της 911. Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας 911 θα την κάνουν να ξεχωρίζει από τις έως τώρα κατασκευές, και μάλιστα όχι μόνο στον τομέα της εμφάνισης, αφού θα έχει νέες αναλογίες με καλύτερη κατανομή του βάρους. Οι εμπρόσθιες θέσεις θα είναι τοποθετημένες πιο μπροστά, το μπροστινό μέρος του οχήματος θα είναι πιο κοντό, ενώ το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο κατά 100 χιλιοστά. Το σασί θα είναι ολοκαίνουργιο, θα υπάρχουν νέες «δυναμικές» βάσεις κινητήρα, κεραμικά φρένα, ολοκαίνουργιο σύστημα εξάτμισης, καθώς και σπορ ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.
Οι βασικές εκδόσεις θα χρησιμοποιούν boxer κινητήρα χωρητικότητας 3,4 λίτρων με την απόδοση στους 350 ίππους και τη ροπή στα 350 Nm, ενώ οι εκδόσεις S θα φέρουν μεγαλύτερα μοτέρ χωρητικότητας 3,8 λίτρων με την απόδοση στους 400 ίππους και τη ροπή στα 440 Nm. Τέλος, και το 7τάχυτο κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη που φυσικά θα είναι διαθέσιμο, θα υποστεί αναβάθμιση.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: PORSCHE 911 COUPE,

περισσότερα νέα & άρθρα »
PORSCHE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη δοκιμή: Porsche Taycan 4S PB+ | Ηλεκτροσόκ απόλαυσης για λίγους

Η Porsche είπε ότι οι στόχοι της στα ηλεκτρικά ήταν πολύ φιλόδοξοι

Έσπασε το ρεκόρ στο Nurburgring η νέα Porsche Panamera (+video)

Νέα Porsche Panamera GTS: Με «καθαρόαιμο» V8 μοτέρ και 500 άλογα

Η νέα Turbo S E-Hybrid είναι η πιο ισχυρή Porsche Panamera!

Νέα πισωκίνητη Porsche Macan με 340 άλογα και Macan 4S με 448 ίππους

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο Audi A5 διέρρευσε λίγο πριν το ντεμπούτο του

Πρώτο teaser για το νέο VW Amarok - Θυμίζει εκτεταμένο facelift

Αυτό είναι το νέο smart #5 με έως 646 άλογα

Το νέο Kia EV5 GT διέρρευσε πριν το ντεμπούτο του