Οι νέες τιμές των μοντέλων και οι νέες προσφορές των εταιρειών
Διαβάστηκε από 44049 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2010
TOP
Μπορεί τα νέα φορολογικά μέτρα να αυξάνουν τις τιμές των αυτοκινήτων, όμως η παροχή νέων προσφορών από πολλές αντιπροσωπείες μπορεί να εξασφαλίσει στον αγοραστή ακόμη και περισσότερο όφελος από αυτό που ίσχυε πριν! Εμείς σας παρουσιάζουμε πρώτοι από όλους τις νέες τιμές των μοντέλων και τις νέες προσφορές των εταιρειών, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.
Τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η δημοσιονομική κρίση, επιβαρύνουν μεταξύ άλλων και το αυτοκίνητο. Ειδικότερα, η αύξηση του Φ.Π.Α. από 19% σε 21% και παράλληλα η εφαρμογή του ειδικού φόρου πολυτελείας στα καινούρια αυτοκίνητα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών τους, περισσότερο σε αυτά όπου η φορολογητέα αξία τους ξεκινά από τα 17.000 ευρώ. Πολλές ελληνικές αντιπροσωπείες όμως, αντιδρώντας σε αυτές τις νέες αυξήσεις, αποφάσισαν -και στο πλαίσιο του ανταγωνισμού- να απαλείψουν μέρος αυτών ή ακόμη και ολόκληρες, ώστε τελικά να μην περάσουν στον καταναλωτή. Αυτό ισχύει περισσότερο για την αύξηση του +2% στο Φ.Π.Α., το οποίο αφορά και στο μεγαλύτερο όγκο των αυτοκινήτων. Μέσω, λοιπόν, νέων προσφορών και εκπτώσεων, το επιπλέον αυτό ποσόν αναμένεται να καλυφθεί από πολλούς, ώστε να βοηθηθεί ο αγοραστής σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα. Όσον αφορά στον ειδικό φόρο πολυτελείας, και εκεί γίνονται κινήσεις, ώστε να μην επιβαρυνθούν άμεσα τα μοντέλα που θα τον λάβουν.

Δείτε πρώτοι τις νέες προσφορές και βγείτε κερδισμένοι!
Σήμερα, λοιπόν, υπάρχουν αρκετές νέες προσφορές, που εξασφαλίζουν στον αγοραστή όχι μόνο ότι δε θα επιβαρυνθεί με τις νέες αυξήσεις –κυρίως την αύξηση του Φ.Π.Α.– αλλά και ότι ακόμη, και κατά περίπτωση, θα βγει ακόμη περισσότερο κερδισμένος σε σχέση με πριν! Στο θέμα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις περισσότερες εκ των νέων προσφορών καθώς επίσης και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές αρκετών αυτοκινήτων μετά τα νέα φορολογικά μέτρα. Μάλιστα, τις νέες αυτές τιμές τις έχουμε φέρει «απέναντι» σε αυτές που ίσχυαν με το προηγούμενο φορολογικό καθεστώς (μαζί με τις εκπτώσεις – προσφορές που ίσχυαν), ώστε να δείτε τελικά τις πραγματικές αυξήσεις, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε σήμερα να βγείτε ακόμη και κερδισμένοι!


Εφόσον αποσύρετε ένα παλαιό όχημα, τότε επιλέγοντας το Fiat Bravo 1,4 150 PS Sport, επωφελείστε από έκπτωση 4.000 ευρώ, η οποία μειώνει την τιμή του στα 16.450 ευρώ.
Fiat: Νέες εκπτώσεις με οριστική διαγραφή παλαιού οχήματος
Εκτός από τις εκπτώσεις που ισχύουν σε συνδυασμό με χρηματοδότηση ή για αγορά τοις μετρητοίς και οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και τα 1.400 ευρώ (δείτε τις αναλυτικά στο δισέλιδο των προσφορών που ακολουθεί μετά το θέμα), η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος εκπτώσεων για όσους αποσύρουν παλαιό όχημα. Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:


Με προκαταβολή από 0%, εξόφληση έως 72 μήνες και επιτόκιο 7,95%:
· Panda 4X2: 2.760 ευρώ
· Panda 4X4 και 100 PS: 3.000 ευρώ
· Punto Evo, Qubo, Linea: 2.500 ευρώ
· Bravo: Έως 4.400 ευρώ
· Sedici: 3.000 ευρώ
· Doblo: 2.200 ευρώ

Με προκαταβολή από 0%, εξόφληση έως 72 μήνες και επιτόκιο 4,5%:
· Panda 4X2: 1.700 ευρώ
· Panda 4X4 και 100 PS: 2.000 ευρώ
· Punto Evo, Doblo: 1.200 ευρώ
· Bravo: 2.700 ευρώ
· Linea: 1.500 ευρώ
· Sedici: 1.800 ευρώ
· Doblo: 1.500 ευρώ



Το Daihatsu Copen διατίθεται με τιμή 16.000 ευρώ, περιλαμβάνοντας έκπτωση 1.590 ευρώ (ίση με το τέλος ταξινόμησης), ενώ παράλληλα η τιμή αυτή δεν έχει επιβαρυνθεί από τις αυξήσεις των νέων φόρων.
Daihatsu: Ετοιμοπαράδοτα Copen με δώρο το τέλος ταξινόμησης
Για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν το εικονιζόμενο μικρό ρόουντστερ Copen (αφορά σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα), η ελληνική αντιπροσωπεία της Daihatsu τους επιβραβεύει με μια διπλή προσφορά.
Πρώτον, η τιμή του διατηρείται στα 17.590 ευρώ, όσο δηλαδή κόστιζε το αυτοκίνητο και πριν την επιβολή των νέων φορολογικών μέτρων. Δεύτερον, προσφέρεται ως δώρο το τέλος ταξινόμησης, δηλαδή -1.590 ευρώ, κάτι που μειώνει την τιμή του στα 16.000 ευρώ.
Σημειώστε ότι για το Copen –όπως επίσης και για τα Daihatsu Cuore και Sirion– ισχύουν δύο πολύ συμφέροντα άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα, με 45 ή 60% προκαταβολή και εξόφληση σε έως 24 ή έως 36 μήνες αντίστοιχα.



Το εικονιζόμενο Jazz 1,4 είναι ένα από τα μοντέλα της Honda που ο αγοραστής μπορεί να το αποκτήσει χωρίς την επιβάρυνση κατά 2 μονάδες του Φ.Π.Α., καθώς και με μια σειρά άλλων παροχών, που θα του εξασφαλίσουν αρκετό όφελος.
Νέο προωθητικό πρόγραμμα: «Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή»
Μετά την ανακοίνωση των νέων φορολογικών μέτρων, η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προχώρησε στην εφαρμογή ενός νέου και πολύ ενδιαφέροντος προωθητικού προγράμματος, με την ονομασία «Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή». Σύμφωνα με το νέο αυτό προωθητικό πρόγραμμα, ο αγοραστής ενός καινούριου μοντέλου της Honda ωφελείται με πολλούς τρόπους, μιας και απαλλάσσεται από μια σειρά από χρεώσεις: Τα τέλη κυκλοφορίας για ένα έτος, την αύξηση του Φ.Π.Α. από 19% σε 21%, την ασφάλεια του αυτοκινήτου για ένα εξάμηνο, καθώς επίσης και από το κόστος του μεταλλικού χρώματος.
Ανάλογα με το μοντέλο, το τελικό όφελος για τον αγοραστή μπορεί να φτάσει έως και τα 1.900 ευρώ. Επιπλέον, οι καλύψεις της ασφάλειας περιλαμβάνουν Αστική Ευθύνη, Πυρός, Ολική και Μερική Κλοπή, Θραύση Κρυστάλλων, Νομική προστασία και Προσωπικό Ατύχημα.



Το νέο Citroen C3 1,4 επωφελείται πλέον και αυτό από το πρόγραμμα «Green Bonus Ανταλλαγής», εξασφαλίζοντας επιπλέον όφελος 1.000 ευρώ.
Νέο Citroen C3 1,4 με «Green Bonus
Το νέο Citroen C3 -και ειδικά η έκδοση των 1.400 κ.εκ.- εντάσσεται στο πρόγραμμα «Green Bonus Ανταλλαγής» της Citroen, σύμφωνα με το οποίο ο αγοραστής του C3 1,4 λαμβάνει 1.000 ευρώ επιπλέον της αξίας του παλιού του αυτοκινήτου, που θα ανταλλάξει. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα ισχύει και για τα C2, C3 (προηγούμενο), C3 Picasso, C4, C4 Picasso και C5, εκεί όπου το επιπλέον ποσόν ανέρχεται στα 2.500 ευρώ. Παράλληλα, η Citroen ανακοίνωσε και τις τιμές του νέου C3 με Φ.Π.Α. 21%, οι οποίες ξεκινούν από τα 11.800 ευρώ (1,1 λτ.) και 14.990 ευρώ (1,4 VTi 95 PS).


Το ανανεωμένο Kia Ceed με τιμές που ξεκινούν από τα 13.350 €
Kia: Διατηρούνται οι προηγούμενες τιμές
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia δεν προχωρεί σε αλλαγή των τιμών των μοντέλων της, διατηρώντας τες στα προ των νέων φορολογικών μέτρων επίπεδα. Έτσι λοιπόν, ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι οι τιμές του Kia Picanto ξεκινούν από τα 8.800 ευρώ, του Venga από τα 14.550 ευρώ, του ανανεωμένου Pro cee’d από τα 12.850 ευρώ, του ανανεωμένου Cee’d (φωτό) από τα 13.350 ευρώ, του Soul από τα 17.350 ευρώ, του Sportage (4X2) από τα 20.550 ευρώ και του Sorento από τα 24.550 ευρώ.


Jeep Cherokee με όφελος 15.000 ευρώ
Chrysler/Jeep/Dodge: Ετοιμοπαράδοτα
Η ελληνική αντιπροσωπεία των Chrysler, Jeep και Dodge για αυτοκίνητα που βρίσκονται στην Ελλάδα παρέχει στους πελάτες της όφελος ίσο με την επιβάρυνση, που προκύπτει από την αύξηση του Φ.Π.Α., αλλά και του φόρου πολυτελείας. Ενδεικτικά, το Jeep Grand Cherokee Overland από 83.400 ευρώ που θα κόστιζε, κοστίζει 53.400 ευρώ εξασφαλίζοντας όφελος 30.000 ευρώ. Το Jeep Cherokee 3,7 Sport Auto (φωτό) από την πλευρά του, αντί 42.900 ευρώ, κοστίζει 27.900 ευρώ εξασφαλίζοντας όφελος 15.000 ευρώ.
Για την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων που δεν υπόκεινται σε φόρο πολυτελείας, η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα απορροφήσει την επιπλέον επιβάρυνση που προκύπτει από τον Φ.Π.Α. μέχρι και το τέλος του μήνα.



Από 68.000 ευρώ συνεχίζει να τιμάται η Porsche Boxster
Porsche: «Πάγωμα» τιμών για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Porsche ανακοίνωσε, ότι για τους επόμενους μήνες και για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας θα συνεχίσουν να ισχύουν οι τιμές προ των νέων φόρων. Κατά συνέπεια, π.χ. η τιμή μιας Porsche Cayman 2,9 παραμένει στα 67.000 ευρώ, ενώ η τιμή μιας Boxster 2,9 στα 68.000 ευρώ. Ειδικά τώρα για την Porsche Cayenne, συνεχίζουν να ισχύουν προσφορές που ξεκινούν από τα 8.000 ευρώ και φτάνουν έως και τα 20.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση και τον εξοπλισμό του μοντέλου.

Infiniti: Αρκετά μοντέλα με Φ.Π.Α. 19% και χωρίς φόρο πολυτελείας
Η Infiniti διαθέτει σήμερα εκτελωνισμένα μοντέλα με το παλαιό καθεστώς του Φ.Π.Α. (19%) και χωρίς φόρο πολυτελείας, γεγονός που εξασφαλίζει αρκετό όφελος στον υποψήφιο αγοραστή ενός εκ των αυτοκινήτων της. Θυμίζουμε ότι το Infiniti G37 sedan ξεκινάει από 54.500 ευρώ, το Crossover Infiniti EX37 από 61.700 ευρώ, ενώ το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, το πολυτελές FX37, από 74.000 ευρώ.


Το 5θυρο Renault Megane συνεχίζει να τιμάται από 15.600 ευρώ, περιλαμβάνοντας παράλληλα την τριπλή 5ετή προσφορά της αντιπροσωπείας (άτοκη χρηματοδότηση ή έκπτωση 800 ευρώ, εγγύηση, οδική βοήθεια).
Renault: Σταθερές τιμές και με επιπλέον προσφορές
Σε όλα τα μοντέλα της, εκτός του Twingo και του Kangoo, η Renault διατήρησε τις τιμές σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς φορολόγησης (ισχύει και για το βασικό Twingo). Έτσι λοιπόν, το Clio ξεκινά από τα 11.600 ευρώ, το Megane από τα 15.600 ευρώ, κ.ο.κ. Παράλληλα συνεχίζει να ισχύει για όλα τα μοντέλα της εταιρείας η τριπλή προσφορά της άτοκης χρηματοδότησης με εξόφληση σε 5 χρόνια, της 5ετούς εγγύησης και των 5 ετών δωρεάν οδικής βοήθειας. Εάν τώρα ο πελάτης επιλέξει να αποκτήσει το αυτοκίνητό του τοις μετρητοίς, λαμβάνει τα 5 χρόνια εγγύηση και τα 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, μαζί με εκπτώσεις που ανέρχονται στα 600 ευρώ για το Clio, στα 800 ευρώ για τα Megane 5d, Megane Coupe και Fluence, στα 1.200 ευρώ για τα Scenic και Grand Scenic, καθώς και στα 600 ευρώ για το Kangoo.


Στις ίδιες τιμές το Subaru Forester
Subaru: Διατήρηση των τιμών μέχρι τις 30/4
Η Subaru διατηρεί αναλλοίωτες τις τιμές των αυτοκινήτων της μέχρι και τις 30 Απριλίου (για παραγγελίες οχημάτων που θα πραγματοποιηθούν έως τότε), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εξαιτίας της αύξησης του Φ.Π.Α. και του φόρου πολυτελείας. Έτσι, οι τιμές π.χ. για το εικονιζόμενο Forester 2,0 ξεκινούν και πάλι από τα 26.400 ευρώ, με την έκπτωση των 2.200 ευρώ, που ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των μοντέλων μετά τα νέα φορολογικά μέτρα
α/αΜάρκα/ ΜοντέλοΤελική τιμή πριν* (ευρώ) Τιμή τώρα (ευρώ) Έκπτ. / Προσφ. σήμερα (ευρώ) Τελική τιμή σήμερα (ευρώ)Δια- φορά (ευρώ)Δια- φορά (πο- σοστό)
1BMW 116i 5d Joy23.90024.260024.260+360+1,5%
2BMW 316i Comfort28.90029.340029.340+440+1,5%
3BMW 320i Comfort35.90036.390036.390+490+1,4%
4BMW 320i Coupe41.10043.630043.630+2.530+6,2%
5BMW X1 sDrive 18i29.95030.360030.360+410+1,4%
6BMW 520i Comfort44.85047.570047.570+2.720+6,1%
7BMW X5 xDrive30i69.45079.960079.960+10.510+15,1%
8Daihatsu Cuore 1,010.49010.650010.650+160+1,5%
9Daihatsu Sirion 1,010.99011.160011.160+170+1,5%
10Daihatsu Sirion 1,312.45012.645012.645+195+1,6%
11Daihatsu Terios 1,318.20018.99050018.490+290+1,6%
12Daihatsu Terios 1,5 SX21.49022.53070021.830+340+1,6%
13Daihatsu Copen 1,316.00017.5901.59016.00000,0%
14Fiat Panda 1,2 Dynamic9.14010.3508009.550+410+4,5%
15Fiat Panda 4X4 1,211.79013.4001.10012.300+510+4,3%
16Fiat Panda 1,4 100 PS12.19013.8001.10012.700+510+4,2%
17Fiat 500 1,2 Pop11.95012.150012.150+200+1,7%
18Fiat 500 1,4 Pop13.65013.850013.850+200+1,5%
19Fiat 500C 1,4 Pop16.55016.800016.800+250+1,5%
20Fiat Punto Evo 1,4 5d 105 PS Dynamic 13.60014.75060014.150+550+4,0%
21Fiat Punto Evo 1,4 3d 135 PS Racing 15.30016.45060015.850+550+3,6%
22Fiat Bravo 1,4 Turbo 120 PS Dynamic15.45017.8001.40016.400+950+6,1%
23Fiat Bravo 1,4 Turbo 150 PS Sport18.05020.4501.40019.050+1.000+5,5%
24Fiat Linea 1,4 T-Jet 120 PS Dynamic14.55015.79070015.090+540+3,7%
25Fiat Qubo 1,4 Dynamic12.50013.70060013.100+600+4,8%
26Fiat Sedici 1,6 4X4 Dynamic17.09018.65090017.750+660+3,9%
27Honda Jazz 1,2 Trend14.29014.51095813.552-738-5,2%
28Honda Jazz 1,4 Comfort15.29015.51095814.552-738-4,8%
29Honda Civic 1,4 5d Sport18.00018.7801.11717.663-337-1,9%
30Honda Civic 1,8 3d Plus23.10023.9301.31322.617-483-2,1%
31Honda Civic 1,3 Hybrid24.39024.8001.18823.612-778-3,2%
32Honda CR-V Elegance30.50033.9601.84032.120+1.620+5,3%
33Honda CR-V Elegance Lifestyle & SF 36.50039.2001.88837.312+3.812+11,4%
34Honda Insight 1,3 Comfort21.30021.6601.12120.539-761-3,6%
35Honda Accord 2,0 Comfort26.49028.3831.33427.049+5592,1%
36Honda Legend 3,786.000100.0000100.000+14.000+16,3%
Σημ.: Οι εκπτώσεις/προσφορές της Honda που ισχύουν σήμερα αφορούν στο όφελος, που εξασφαλίζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή" (τέλη κυκλοφορίας 1 έτους, απαλαγή από αύξηση Φ.Π.Α. κ.λπ.)
37Kia Picanto 1,1 LX9.65010.2506009.65000,0%
38Kia Cee’d 1,4 Heart13.35014.9501.60013.35000,0%
39Kia Cee’d 1,6 Heart14.65016.6502.00014.65000,0%
40Kia Pro cee’d 1,4 LX SC112.85014.4501.60012.85000,0%
41Kia Pro cee’d 1,6 LX SC113.85015.8502.00013.85000,0%
42Kia Venga 1,4 Inspire14.55015.45090014.55000,0%
43Kia Soul 1,6 Mate17.35017.75040017.35000,0%
44Kia Sportage 2,0 EX 4X220.55023.5503.00020.55000,0%
45Kia Sportage 2,0 EX 4X421.85024.8503.00021.85000,0%
46Kia Sorento 3,3 Classic24.55029.5505.00024.55000,0%
47Land Rover Freelander 2 3,2 S39.90042.500042.500+2.600+6,5%
48Land Rover Discovery 5,0 SE Plus68.00079.000079.000+11.000+16,2%
49Mazda 2 1,3 86 PS 5d Touring13.32014.10050013.600+280+2,1%
50Mazda 2 1,5 Exclusive15.07015.77050015.270+200+1,3%
51Mazda 3 1,6 5d Touring16.89017.64050017.140+250+1,5%
52Mazda 3 1,6 4d Exclusive18.99020.2701.00019.270+280+1,5%
53Mazda 3 MPS33.89034.330034.330+440+1,3%
54Mazda 6 1,8 Touring18.99020.2601.00019.260+270+1,4%
55Mazda 6 2,0 Touring Clima26.99027.360027.360+370+1,4%
56Mazda 5 1,8 Comfort21.99022.300022.300+310+1,4%
57Mazda MX-5 1,8 Base21.49021.790021.790+300+1,4%
58Mazda MX-5 Roadster Coupe 2,0 Mid33.49033.950033.950+460+1,4%
59Mazda RX-8 Challenge24.99027.4602.07025.390+400+1,6%
60Mazda CX-7 2,3 Grand Touring38.99044.8403.00041.840+2.850+7,3%
61Opel Agila 1,2 Enjoy11.56012.45170011.751+191+1,7%
62Opel Corsa 1,4 5d CMon11.98012.57040012.170+190+1,6%
63Opel Insignia 1,6T 4d Edition23.65024.010024.010+360+1,5%
64Opel Insignia 2,8 Turbo OPC45.99049.140049.140+3.150+6,8%
65Opel Zafira 1,6 Essentia17.96020.2572.00018.257+297+1,7%
66Opel Antara 2,4 Energy27.99029.3681.00028.368+378+1,4%
67Porsche Boxster 2,968.00068.000068.00000,0%
68Porsche Cayman 2,967.00067.000067.00000,0%
69Porsche Cayenne 3,6 V674.50074.500074.50000,0%
70Porsche 911 Carrera 2 Coupe117.100117.1000117.10000,0%
71Porsche 911 Carrera 2 Cabrio131.700131.7000131.70000,0%
72Porsche Panamera 2 S131.900131.9000131.90000,0%
73Range Rover Sport 5,0 SE85.00095.000095.000+10.000+11,8%
74Renault Clio 1,2 5d TCE Expression 13.50014.10060013.50000,0%
75Renault Megane 1,4 TCE Expression17.00017.80080017.00000,0%
76Renault Megane Coupe 1,4 TCE Expression18.30018.300018.30000,0%
77Renault Fluence 1,6 Expression16.10016.90080016.10000,0%
78Renault Scenic 1,4 TCE Confort19.10020.3001.20019.10000,0%
79Renault Laguna 1,6 Authentic15.83015.830015.83000,0%
80Renault Laguna Coupe 2,0 Auto Dynamic33.10033.100033.10000,0%
81Renault Koleos 2,5 Dynamic29.30029.300029.30000,0%
82Seat Ibiza SC 1,2 70 PS Reference11.10012.10080011.3002001,8%
83Seat Ibiza 1,4 85 PS Reference Pack12.36013.560100012.5602001,8%
84Seat Leon 1.1 TSI Design16.20017.850140016.4502501,6%
85Subaru Justy 1,0 Base11.40011.400011.40000,0%
86Subaru Impreza 1,5 PW17.50017.500017.50000,0%
87Subaru Impreza 2,0 RJ22.90022.900022.90000,0%
88Subaru Legacy 2,0 VC29.70031.9002.20029.70000,0%
89Subaru Forester 2,0 X XR26.40028.6002.20026.40000,0%
90Subaru Tribeca 3,6 5seats49.40049.400049.40000,0%
91Suzuki Alto 1,0 GLX*8.9909.13009.130+140+1,6%
92Suzuki Splash 1,2 GLS12.00012.190012.190+190+1,6%
93Suzuki Swift 1,3 5d GL, MCS12.10012.280012.280+180+1,5%
94Suzuki Swift 1,6 Sport MCS 17.10017.360017.360+260+1,5%
95Suzuki SX4 1,6 4X2 GL, MCS14.99015.200015.200+210+1,4%
96Suzuki SX4 1,6 4X4 GL, MCS17.90018.170018.170+270+1,5%
97Suzuki Jimny 1,3 Sport Metal Top 14.99015.210015.210+220+1,5%
98Suzuki Grand Vitara1,6 3d 2AB, MCS19.90020.290020.290+390+2,0%
99Suzuki Grand Vitara 2,0 Wagon, 2AB, MCS24.99025.240025.240+250+1,0%
100Volvo C30 1,6 Kinetic16.30019.2352.65016.585+285+1,7%
101Volvo V50 1,6 Kinetic19.45020.61085019.760+310+1,6%
102Volvo S40 1,6 Kinetic16.95019.2902.05017.240+290+1,7%
103Volvo S80 2,0 Kinetic36.38040.5153.57036.945+565+1,6%

*Στην τελική τιμή πριν έχουν συμπεριληφθεί και οι προηγούμενες εκπτώσεις.
*H Suzuki εξακολουθεί να προσφέρει τα μοντέλα της με δωρεάν multimedia cyber station.


»Σχολιάστε την είδηση

Tags: CHRYSLER CHEROKEE, CITROEN C3, DAIHATSU COPEN, FIAT PANDA, HONDA JAZZ, KIA CEED, PORSCHE BOXSTER, RENAULT MEGANE, SUBARU FORESTER,

περισσότερα νέα & άρθρα »
TOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Plug-in υβριδικό σε Leasing: Τι να διαλέξω ανάμεσα σε 10 μοντέλα;

Τα 5 σημεία που διακρίνεται το Skoda Fabia

Top 5: Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα σε φρενάρισμα από τα 100 χλμ./ώρα

Μέχρι 35.000 ευρώ: Τα 5 οικογενειακά SUV με τα περισσότερα άλογα

Τελικά τα «περίπτερα» φρενάρουν καλύτερα

Τα ηλεκτρικά της Hyundai: To Kona, το Ιoniq 5 και το Ioniq 6

Toyota GR-4: Από την Celica GT-4 στο GR Yaris GR-FOUR των 280 PS

Toyota Corolla Cross & Nissan Qashqai: Έχουν 200 άλογα και δεν καίνε

Οι 5 μάρκες που πούλησαν περισσότερο στην Ελλάδα & τα best seller τους

Τop 5: Μικρά αυτοκίνητα με super προσπέρασμα στα 60-100 χλμ./ώρα