• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μικρές οι αλλαγές για το Fiat Bravo που εξωτερικά θα διαφοροποιείται μόνο με φανάρια εμπρός, χερούλια και εμπρόσθιο γκρίλ

Εσωτερικά το μοντέλο θα έχει πιο ανοιχτόχρωμες επενδύσεις

Μικρή ανανέωση για το Fiat Bravo

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/4/2010

Περιορισμένου βεληνεκούς ανανέωση για το Bravo ετοιμάζει η Fiat. Αυτές περιλαμβάνουν νέα φωτιστικά σώματα εμπρός, καθώς και σε χερούλια και μάσκα. Τέλος, ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχουν νέες επενδύσεις στο εσωτερικό αλλά και εξοπλιστικά πακέτα, καθώς και δύο νέα χρώματα τα: Melodic Grey και Ballad Pearl.

 
Στην έκδοση Active υπάρχουν νέα υλικά στο εσωτερικό, όπως για παράδειγμα η επένδυση που δείχνει σαν ανθρακόνημα στο ταμπλό, ενώ ακολουθεί η έκδοση Dynamic με νέους ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς και επενδύσεις. Το εμπρός γκρίλ στη μάσκα έχει μεταλλικό χρώμα, εκτός από την έκδοση Emotion στην οποία είναι χρωμιωμένο. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν χερούλια θυρών αλλά και εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν πλέον καθαρό κρύσταλλο για τα φλάς. Τέλος, θα υπάρχουν και νέα εξοπλιστικά πακέτα όπως τα: Active Sound Pack (με προβολείς ομίχλης, ράδιο cd με MP3), Blue Dynamic Pack (με τα σύστημα Blue&Me, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, και ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, Blue Emotion Pack (επίσης με τεχνολογία Blue&Me, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω, αισθητήρες ενεργοποίησης φώτων και υαλοκαθαριστήρων, και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες), και τέλος το πακέτο Blue Sport Pack (με Blue&Me, ζάντες μεγέθους 18 ιντσών, και φιμέ κρύσταλλα). Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν.

Tags: FIAT BRAVO