To ανανεωμένο VW Eos που θα δούμε στο Los Angeles
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To ανανεωμένο VW Eos που θα δούμε στο Los Angeles

To ανανεωμένο VW Eos

(11/10/2010)

Στις 17 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles η Volkswagen θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του ανοικτού Eos. Το αυτοκίνητο φέρει πλέον τη σχεδιαστική τάση που χαρακτηρίζει όλα τα VW, τονώνοντας το χαρακτήρα του ενώ κάτω από το καπό παραμένουν οι κινητήρες TSI.

Στον αισθητικό τομέα οι μεγαλύτερες διαφορές εστιάζονται στην υιοθέτηση της νέας μάσκας που συναντάμε πλέον σε Polo, Golf, Passat και Sharan, στο νέο σχήμα του εμπρόσθιου γκρίλ, στα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, και στους νέους προφυλακτήρες με τον πίσω να διαθέτει και diffuser. Εμπρός τα φωτιστικά περιλαμβάνουν και φώτα ημέρας LED, ενώ πίσω τα φωτιστικά είναι εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα του νέου Passat. Αλλαγές στο σύστημα της μεταλλικής οροφής που αποτελείται από πέντε σημεία δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα ο χώρος αποσκευών που ξεκινά από τα 205 λίτρα και καταλήγει στα 380 (με την οροφή ανοικτή) να μην έχει μεταβληθεί. Στο εσωτερικό έχουμε τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων να αποκτούν πλέον και υφή που αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου ώστε να μην θερμαίνονται τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά θυμίζουν το νέο Passat ενώ υπάρχει και diffuser στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα

Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά θυμίζουν το νέο Passat ενώ υπάρχει και diffuser στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στον τομέα των κινητήρων, το ανανεωμένο EOS θα χρησιμοποιεί το σύνολο βενζίνης 1.4 TSI των 122 ίππων, το σύνολο 2.0 TSI των 210 ίππων, καθώς και το σύνολο 2.0 TDI πετρελαίου με τους 140 ίππους. Η τελευταία έκδοση μάλιστα θα διατίθεται και με την τεχνολογία BlueMotion που ρίχνει την κατανάλωση στα μόλις 4,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Η διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει για την ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα του Ιανουαρίου του 2011, ενώ οι τιμές στη Γερμανία θα ξεκινούν από τις 28.000 ευρώ.
Hyundai
KIA