• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όλες οι τιμές των μοντέλων με απόσυρση στο auto τρίτη

Ο υφυπουργός οικονομικών, Δ. Κουσελάς

Επιτέλους …έρχεται η απόσυρση των Ι.Χ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2011

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ενεργοποίηση του μέτρου της απόσυρσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων. Αυτό προκύπτει από τις τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, ενώ το μέτρο θα ξεκινήσει 10 μέρες αργότερα.

 
Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός δήλωσε ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί εντός της εβδομάδος. Πράγμα που σημαίνει ότι από τη στιγμή που αυτή θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το σχετικό μέτρο θα «ενεργοποιηθεί» εντός 10 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, και σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση, η απόσυρση θα εφαρμόζεται για αυτοκίνητα που τέθηκαν για πρώτη φορά στην κυκλοφορία πριν το 1999 (άδεια κυκλοφορίας έως τις 31/12/1998).
Επίσης, εκτός από τις σημαντικές εκπτώσεις τις οποίες ήδη προσφέρουν οι περισσότερες αντιπροσωπείες, οι κάτοχοι τους θα έχουν την δυνατότητα να τα αποσύρουν και να κερδίσουν μείωση του τέλους ταξινόμησης για την αγορά καινούργιου οχήματος μέχρι 2.000 κυβικών εκατοστών.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, αφού θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.