Τιμήθηκε η Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμήθηκε η Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά

(10/3/2011)

Με την εκδήλωση «Βραβείο Γυναικείας Κοινωνικής Προσφοράς Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου» τίμησε ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας την 8η Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά ιδρύτρια, πρόεδρο και ψυχή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στις 8 του Μάρτη σε γυναικείες προσωπικότητες που με την ανιδιοτελή κοινωνική δράση τους προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο και συγχρόνως αποτελούν ισχυρό θετικό παράδειγμα για τις γυναίκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Για την κ. Μυλωνά μίλησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Βασίλης Ράπανος και σε συζήτηση που ακολούθησε με θέμα «οδική ασφάλεια: δικαίωμα και υποχρέωση ζωής» μίλησαν ο κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, η κ. Βίκυ Χριστοδουλάκη, γιατρός και ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, τ. αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών κομμάτων.

Στο νόημα της Ημέρας αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σούλα Παναρέτου, η οποία συντόνισε και τη συζήτηση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 8 Μαρτίου, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, Α’ όρ.
PEUGEOT NEW EVANS
4green