Βραβεύεται ο τροχονόμος της χρονιάς

Βραβεύεται ο τροχονόμος της χρονιάς

(22/3/2011)

H βράβευση του Τροχονόμου της χρονιάς με συμβολή στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στις 22 Μαρτίου και ώρα 19.00. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αποτελέσματα δράσεων με σημαντική συμβολή στην Οδική Ασφάλεια.

Πρόγραμμα 19:00 Έναρξη – Χαιρετισμός Εκπροσώπων Υπουργείων & A.E.A. 19:10 Παρουσίαση αποτελεσμάτων της συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με το Ι.Ο.ΑΣ. (Βραβείο Τροχονόμου, Νύχτα χωρίς Ατυχήματα, πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης ταχύτητας & ανάλυσης ατυχημάτων σε συνεργασία με την Τροχαία Αγ. Παρασκευής) από τη Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρο Δ.Σ. Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



19:20 Παρουσίαση της «Συνεργασίας της Τροχαίας και της Εταιρείας Λειτουργίας Αυτοκινητοδρόμου στον τομέα της Διαχείρισης Κυκλοφορίας και της Οδικής Ασφάλειας. Η περίπτωση της Ολυμπίας Οδού» από τον Κώστα Παπανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλο Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.

19:30 Σχολιασμός – Ερωτήσεις

19:40 Βράβευση Καλύτερου Τροχονόμου με συμβολή στην Οδική Ασφάλεια

Βραβεύονται:
Α. Αρχιφύλακας Ζήσης Ανδρέας, Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων
Β. Αρχιφύλακας Θεοδώρου Ιωάννης, Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης

Παράδοση Συσκευής Μέτρησης Ταχύτητας Radar ή/και συσκευή μέτρησης για το αλκοόλ στα αρμόδια Τμήματα Τροχαίας

19:50 Βράβευση από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. για τη συμβολή του στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παπακωνσταντίνου Αθανάσιο, Διοικητή Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής

20:00 Πέρας της εκδήλωσης
SPRING SEAT
OPEL