2 φωτογραφίες »

Abarth 595 Monster Energy Yamaha

18.063 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αισθητική του νέου μοντέλου είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της Yamaha Energy Monster YZR-M1 MotoGP 2020. Το αμάξωμα είναι διαθέσιμο στη διχρωμία μπλε-μαύρο, είτε εξολοκλήρου μαύρο, και εκτός από το λογότυπο "Monster Energy Yamaha MotoGP" έχει και τις χαρακτηριστικές νυχιές του Monster στο καπό, λόγω της νέας συνεργασίας μεταξύ του «Σκορπιού» και του γνωστού ενεργειακού ποτού. Τέλος, λεπτομέρειες σε χρώμα "tar cold gray", όπως οι χειρολαβές, οι καθρέπτες και τα αεροδυναμικά στοιχεία στους προφυλακτήρες δημιουργούν μια ιδιαίτερη και δυναμική αντίθεση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στο εσωτερικό νέα είναι τα σπορ καθίσματα σε μπλε απόχρωση που φέρουν το λογότυπο "Monster Energy Yamaha MotoGP" στα προσκέφαλα. Η ειδική αριθμημένη πλακέτα βρίσκεται στο τούνελ της μετάδοσης, ενώ μπλε στοιχεία ξεχωρίζουν πάνω στο μαύρο ταμπλό, συνεχίζοντας τη διχρωμία του αμαξώματος. 

Το Abarth 595 Monster Energy Yamaha εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 T-jet απόδοσης 165 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο με paddles για τις αλλαγές. Το σύστημα πέδησης που σχεδιάστηκε ειδικά για την συλλεκτική έκδοση αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς διαμέτρου 284χλστ. (εμπρός) και 240χλστ. (πίσω). Τέλος στην ανάρτηση τα αμορτισέρ της Koni τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping) βελτιώνουν το κράτημα και τη σταθερότητα για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Η τιμή της έκδοσης αρχίζει από 23.200 ευρώ

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green