3 φωτογραφίες »

Abarth 695 Esseesse

18.041 Επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο 695 Esseesse εφοδιάζεται με «φουσκομένο» καπό από αλουμίνιο, το οποίο έχει μειωμένο κατά 25% βάρος σε σχέση με το συμβατικό, ενώ σε συνδυασμό με την εξάτμιση της Akrapovič και άλλες στοχευμένες παρεμβάσεις, η μείωση του βάρους σε σχέση με το ήδη ελαφρύ Abarth 595 Competizione είναι άνω των 10 κιλών. Στο νέο 695 Esseesse το παρόν δίνει η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή "Spoiler ad Assetto Variabile" που βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση. Το 695 Esseesse ξεχωρίζει από τους νέους λευκού χρώματος τροχούς διαμέτρου 18'', τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo και τα ειδικά λογότυπα. Στο πίσω μέρος κυριαρχούν οι απολήξεις τιτανίου της εξάτμισης της Akrapovic.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αντίστοιχα, στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα της Sabelt με την επισήμανση "one of 695" δίνουν το στίγμα του συλλεκτικού χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ οι κόκκινες ζώνες, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και η ευρεία χρήση Alcantara στο ταμπλό ενισχύουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου, όπως και το σύστημα τηλεμετρίας που περιλαμβάνετε στο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7''.

Κίνηση στο νέο 695 Esseesse δίνει η ισχυρότερη έκδοση του κινητήρα 1.4 T-jet, με απόδοση 180 ίππους και 250 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 225χλμ./ώρα, ενώ η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 6,7δλ. Αυτές οι υψηλές επιδόσεις τιθασεύονται μέσω της χρήσης και στους δύο άξονες αμορτισέρ Koni FSD, αλλά και από τις τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo που τοποθετούνται σε αεριζόμενους δίσκους 305 και 240χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα.


 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center