Το γερμανικό σεντάν έχει αρχίσει σταδιακά να αφαιρεί από πάνω του το καμουφλάζ.

Αφαιρεί το καμουφλάζ η Mercedes S-Class

1.931 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Η ολοκαίνουργια Mercedes S-Class προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της, έτσι το γερμανικό σεντάν έχει αρχίσει σταδιακά να αφαιρεί από πάνω του το καμουφλάζ, όπως ακριβώς φαίνεται σε ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο.


Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η επερχόμενη S-Class εντοπίστηκε στους γερμανικούς δρόμους, χωρίς καμουφλάζ στο πάνω μέρος του αμαξώματος, όμως η Mercedes εξακολουθεί να κρύβει το «πρόσωπό» της.
 
Αν και οπτικά δεν έχουμε τη δυνατότητα για άντληση πληροφοριών, κατά το παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί κάποια από τα χαρακτηριστικά της ολοκαίνουργιας S-Class, η οποία θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη. Αρχικά να πούμε πως έχει αναπτυχθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως φυσικά και στα συνηθισμένα παράγωγα AMG και Maybach. Από κει και πέρα, ένας V12 κινητήρας θα βρίσκεται στη γκάμα για μία ακόμη φορά και θα συνδυαστεί επίσης με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic για πρώτη φορά.
 
Τρεις τύποι μεταξονίου θα είναι διαθέσιμοι, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και έκδοση Pullma. Όντας γεμάτη τεχνολογίες, οι μηχανικοί έχουν εγκαταστήσει στην S-Class σύστημα τετραδιεύθυνσης, που μειώνει τον κύκλο στροφής, ως αντισταθμιστικό μέτρο στη αύξηση του μήκους του μεταξονίου κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο.
 
Κατά το λανσάρισμα, το κορυφαίο μοντέλο της Daimler θα προσφέρει ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου, ενώ για το μέλλον έχει προγραμματιστεί η αναβάθμισή του και για το 4ο επίπεδο. Να σημειωθεί πως πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής EQS θα υπάρχουν αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία περί τα 100 χιλιόμετρα.
 
Μετά την πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβρη, η νέα Mercedes S-Class θα βρεθεί στη νέα εγκατάσταση Factory 56 στο Sindelfingen, όπου και θα ξεκινήσει την παραγωγική της διαδικασία.  
 
Δείτε το βίντεο

AUTOFIT PASXA
4green