Παρόλο την κακή ποιότητα της εικόνας βλέπουμε την έξτρα θύρα φόρτισης να έχει εγκατασταθεί στο μπροστά αριστερά φτερό.

Ακάλυπτο το νέο VW Golf GTE

8.441 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Σχεδόν ακάλυπτο συνέλαβε ο φωτογραφικός κατασκοπευτικός φακός το νέο Volkswagen Golf στην plug-in υβριδική του έκδοση να πραγματοποιεί δοκιμές. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται.


Το νέο Volkswagen Golf δεν έχει κάνει ακόμα την αποκάλυψή του, ωστόσο οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας συνεχίζουν να εργάζονται πάνω και στις άλλες εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες που έρχονται από τη Γερμανία που παρουσιάζουν την plug-in υβριδική έκδοση του Golf 8ης γενιάς να πραγματοποιεί δοκιμές στους δημόσιους δρόμους.
 
Φυσικά ο σχεδιασμός δε διαφέρει από το μη υβριδικό νέο Golf το οποίο έχουμε ήδη δει, εκτός φυσικά από την έξτρα θύρα φόρτισης, την οποία βλέπουμε να έχει εγκατασταθεί στο μπροστά αριστερά φτερό.
 
Σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης που θα εξοπλίσει το best seller της VW, αυτό πιθανότητα θα είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκεται στο υβριδικό Passat GTE. Ως εκ τούτου μιλάμε για ένα κινητήρα TSI 1,4 λίτρων (156 ίππους) και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη βοήθεια του οποίου η συνδυασμένη ισχύς φτάνει τα 218 άλογα και τα 400 Nm ροπής (Passat GTE). Η ισχύς πηγαίνει απ ευθείας στους μπροστά τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν υπάρξει η αυτονομία κίνησης του Golf GTE μέσω ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι της τάξης των 60 χιλιομέτρων περίπου.
 
Το νέο Volkswagen Golf GTE αναμένεται να λανσαριστεί την άνοιξη του 2020, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία κάνουν λόγο πως η αρχική τιμή στην εκεί αγορά θα βρίσκεται κοντά στις 37.000 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center