Αγώνες Drift ή ταχύτητας; Εύκολα θα συμμετείχε και στα δυο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγώνες Drift ή ταχύτητας; Εύκολα θα συμμετείχε και στα δυο.

`Αλλαξε «κοστούμι» η Maserati

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

H Liberty Walk ανέλαβε αυτή τη φορά να αλλάξει ύφος και στυλ στη Μaserati Grand Turismo, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό και να θυμίζει ένα αυτοκίνητο έτοιμο να ριχτεί σε αγώνες.

H Maserati Grand Turismo, φέρεται να βγαίνει στη σύνταξη μέσα στο 2017, όμως εάν κάποιος αποκτήσει ένα από τα τελευταία Supercar της Ιταλικής φίρμας, ο Ιαπωνικός οίκος βελτίωσης Liberty Walk, προσφέρει ένα ξεχωριστό κιτ αισθητικής βελτίωσης.

Πίσω μέρος που μαγνητίζει τα βλέμματα και προκαλεί δέος.

Πίσω μέρος που μαγνητίζει τα βλέμματα και προκαλεί δέος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αναβαθμισμένο πακέτο διογκώνει τη Maserati σε όλα της τα εξωτερικά τμήματα, δίνοντάς της πιο επιθετική όψη και κάνοντάς την να φαίνεται έτοιμη να λάβει μέρος σε αγώνες Drift.
Εμφανώς χάνει τη πολυτέλεια και τη γοητεία της Ιταλικής φινέτσας, καθώς οι μηχανικοί της Liberty Walk την πρόσθεσαν μεγάλα φτερά στους θόλους, νέο σύστημα αναρτήσεων, κάθετη αεροτομή, γωνιακούς προφυλακτήρες και αυτοκόλλητα σε όλο το αμάξωμα.
Για ένα αυτοκίνητο σαν την Maserati Grand Turismo, είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη μετατροπή, όμως όχι και για την Liberty Walk, η οποία αναλαμβάνει να μεταμορφώσει κατά κύριο λόγο, πολυτελή Supercar.

Το βελτιωτικό κιτ είναι διαθέσιμο στη Μ.Βρετανία και η Liberty Walk το κοστολογεί στις 15.000 ευρώ και με την τοποθέτηση ανθρακονημάτων η τιμή ανέρχεται στις 17.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO