4 φωτογραφίες »

Ένα νέο γαλάζιο χρώμα «Horizon Blue» προστίθεται.

Αναβάθμισε την Supra η Toyota

2.512 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Ένα σπέσιαλ καταγάλανο χρώμα έλαβε η Toyota Supra, η οποία μας παρουσίασε μία νέα αναβαθμισμένη ειδική έκδοση για την Ιαπωνία που φέρνει μαζί καινούργια χαρακτηριστικά και περισσότερη ισχύ!

Με την ονομασία Supra RZ «Horizon Blue» Edition, το μοντέλο αφορά την αγορά της Ιαπωνίας, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που κουβαλάει μαζί του το μοντέλο είναι στην ισχύ η οποία σύμφωνα με τη μάρκα είναι αυξημένη κατά 14%. Ως εκ τούτου ο 3,0 λίτρων twin-turbo κινητήρας προσφέρει 387 ίππους και 499 Nm ροπής, αριθμός σημαντικά αυξημένος από τα αρχικά 340 άλογα και 495 Nm ροπής.
 
Η επιτάχυνση έχει επίσης βελτιωθεί. Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει από στάση τα 96 χιλιόμετρα ανά ώρα είναι πλέον 3,9 δευτερόλεπτα. Δηλαδή μικρότερος κατά 0,2 δευτερόλεπτα από τα 4,1 που χρειάζονταν παρελθοντικά.
 
Άλλα στοιχεία που αναβαθμίζουν το μοντέλο αφορούν την ακαμψία του αμαξώματος, αλλά και ένα βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης που αυξάνει την ικανότητα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των στροφών.
 
Όπως προαναφέραμε ένα νέο γαλάζιο χρώμα «Horizon Blue» προστίθεται το οποίο μπορείτε να δείτε στο μοντέλο των εικόνων, το οποίο είναι το ίδιο χρώμα με τη Supra που προστέθηκε στο Gran Turismo Sport. Το ίδιο χρώμα περνάει και στην καμπίνα υπό τη μορφή ραφών, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει πλέον ως στάνταρ η μεγαλύτερη οθόνη ψυχαγωγίας 8,8 ιντσών, αντικαθιστώντας την μικρότερη 6,5 ιντσών.
 
Στην Ιαπωνία η αναβαθμισμένη Toyota Supra θα διατίθεται σε επτά χρώματα. Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει και οι παραδόσεις αναμένεται να αρχίσουν έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

FORD E-TRANSIT
NISSAN