Η Ford θέλει να αναδείξει ακόμη τη νέα 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση.

Τα δύο μοντέλα θα προσφέρονται πλέον για πρώτη φορά με τον 2λιτρο EcoBlue diesel κινητήρα σε συνολικά τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις.

Aναβάθμιση για Ford S-MAX & Galaxy

2.389 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Με διλιτρο EcoBlue μοτέρ σε τέσσερις εκδόσεις και νέα συστήματα τεχνολογίας θα εξοπλίζονται τα Ford S-MAX και Galaxy. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Με ανακοίνωση της, η Ford ανακοίνωσε πως τα S-MAX και Galaxy θα προσφέρονται πλέον με διευρυμένη γκάμα κινητήρων ενώ αποκάλυψε και μια σειρά από συστήματα τεχνολογίας που θα γίνουν διαθέσιμα για τα δύο αυτά μοντέλα.

Συγκεκριμένα, τα δύο αυτά μοντέλα θα προσφέρονται πλέον για πρώτη φορά με τον 2λιτρο EcoBlue diesel κινητήρα σε συνολικά τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις (120, 150, 190 και 240 ίππων) με την μάρκα να αναφέρει πως η ισχύς, η ροπή και η απόδοση του μοτέρ αυτού δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού την ίδια στιγμή που η οικονομία καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων είναι παρόμοιες με αυτές που αποδίδουν μικρότερου κυβισμού μηχανικά σύνολα.
 
Η Ford θέλει να αναδείξει ακόμη τη νέα 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση με την οποία μπορούν να εξοπλιστούν και τα δύο μοντέλα σε όλες τις εκδόσεις εκτός από αυτή των 120 ίππων. Η μάρκα ισχυρίζεται πως προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου και πιο απαλές αλλαγές σχέσεων χάρη σε δύο νέα συστήματα με την ονομασία Adaptive Shift Scheduling και Adaptive Shift Quality Control. Διαθέσιμο στις εκδόσεις των 120, 150 και 190 ίππων είναι και το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της μάρκας.

Στον τομέα της τεχνολογίας, τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται επιπλέον με συστήματα όπως το BLIS που προειδοποιεί τον οδηγό για άλλα οχήματα που φτάνουν κοντά του, το ClearView Front Wiper System που επιτρέπει στον οδηγό να έχει καλύτερο οπτικό πεδίο σε συνθήκες βροχής ή χιονιού, νέο 4 ιντσών πίνακα οργάνων LCD ως στάνταρ, και πιο σοφιστικέ 10 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων προαιρετικά.

peugeot
NISSAN