Σε αναβάθμιση του Μicra προχωρά η Nissan.

Aναβάθμιση για Micra

6.016 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Το Micra μέσω των αναβαθμίσεων που προσφέρει η Nissan, γίνεται πιο hi-tech και εξοπλίζεται με νέο σύστημα infotainment. Δείτε τις αλλαγές στον εξοπλισμό.

Σε αναβάθμιση του Μicra με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό στον βασικό εξοπλισμό και με το ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας προχωρά η Nissan.

Κατ αρχάς λοιπόν, το νέο νέο Micra θα προσφέρεται με το ΝissanConnect σύστημα infotainment που εξοπλίζεται με την εφαρμογή πλοήγησης ΤοmTom, δωρεάν αναβαθμίσεις στο λογισμικό για πέντε χρόνια ενω ακόμα είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay. Η οθόνη παραμένει σε μέγεθος στις 7 ιντσές, ωστόσο έχει ανανεωθεί και διατίθεται πλέον με λιγότερα κουμπιά και νέο μενού πολύ πιο εύχρηστο για τον οδηγό.
 
Στον πίνακα οργάνων έχει προστεθεί μια νέα μικρή οθόνη ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες, το τιμόνι έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ενώ πλέον το Micra θα εξοπλίζεται ακόμα με σύστημα voice control. Tέλος, στις εξοπλιστικές εκδόσεις Ν-Connecta και Τekna προσφέρονται στάνταρ ηλεκτρικά πίσω παράθυρα ενώ οι πίσω σένσορες για το parking έχουν επανασχεδιαστεί για να είναι πλέον περισσότερο «ενσωματωμένοι» στον πίσω προφυλακτήρα.

Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν. 

Hyundai
4green