Αναβαθμισμένες εκδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία για το DS 4
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβαθμισμένες εκδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία για το DS 4

4.408 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2022)

Μεγαλύτερη αυτονομία και αλλαγές στην γκάμα των εκδόσεων θα προσφέρεται από δω και στο εξής το DS 4, καθώς η γαλλική μάρκα προχώρησε σε μία σειρά από αναβαθμίσεις.

Αναβαθμισμένη η γκάμα του DS 4

Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του DS 4 στην Ευρώπη, η DS Automobiles προχώρησε σε μία σειρά από ενημερώσεις που αφορούν την γκάμα των εκδόσεων, αλλά και επιπλέον αυτονομία για το Plug-in υβριδικό μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη αυτονομία στο Plug-in υβριδικό

Ξεκινώντας με το PHEV, πλέον διαθέτει 13 τοις εκατό επιπλέον ηλεκτρική αυτονομία. Ως εκ τούτου, το DS 4 E-Tense μπορεί τώρα να διανύσει έως 62 χιλιόμετρα με ρεύμα, όταν ο προκάτοχός του περιορίζονταν στα 55. Από κει και πέρα το Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης συνεχίζει να προσφέρει συνδυαστικά 225 ίππους και ροπή 360 Nm.

Αλλαγές στις εξοπλιστικές εκδόσεις

Από κει και πέρα στην γκάμα των εξοπλιστικών εκδόσεων του μοντέλου υπάρχει πλέον η κορυφαία έκδοση Opera. Διαθέτει δερμάτινη επένδυση Criollo Brown Nappa, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και άλλα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ηλιοροφή, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, βάση ασύρματης φόρτισης, πεντάλ αλουμινίου και ανάρτηση DS Active Scan.
 
Οι σπορ εκδόσεις Performance Line και Performance Line + προσθέτουν μαύρο φινίρισμα στη μάσκα και στα υπόλοιπα λογότυπα. Τέλος, η ανανεωμένη εξοπλιστική έκδοση Bastile διαθέτει εξωτερικές πινελιές Gloss Black, εσωτερική επένδυση Basalt Black, φωτισμό PolyAmbient και δύο θύρες USB στους πίσω αεραγωγούς.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda