Το αυτοκίνητο θα έχει Blu Iconica χρώμα.

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο Τορίνο μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Aναβαθμισμένη στο Τορίνο η Pininfarina Battista

1.714 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2019)

Mε ελαφρώς νέα σχεδίαση θα βρίσκεται στο Τορίνο η Pininfarina Battista καθώς συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξής της.

Το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορίνο θα δώσει η Pininfarina φέρνοντας μαζί της το ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο Battista με ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση.

Το αυτοκίνητο θα έχει Blu Iconica χρώμα με την εταιρεία να κάνει λόγο πως οι αναβαθμίσεις που θα έχει θα «ανανεώσουν τον πρόβολο του αυτοκινήτου και θα παγιώσουν το hyper-car παρουσιαστικό του, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο συνδυασμό στον τομέα του στυλ ανάμεσα στο εμπρός και το πίσω μέρος.»
 

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο Τορίνο μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου και στην συνέχεια, το πρωτότυπο μοντέλο θα μπει στο επόμενο στάδιο δοκιμών που περιλαμβάνουν τεστ στο προσομοιωτή, την αεροδυναμική σήραγγα και κάποια πρώτα χιλιόμετρα στην πίστα έχοντας πίσω από το τιμόνι τον βετεράνο οδηγό της Formula 1 Nick Heidfeld που είναι τώρα οδηγός Ανάπτυξης της φίρμας.

Η ισχύς του Battista φτάνει τα 1.900 άλογα και η ροπή του τα 2.300 Νm χάρη σε τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και μια ηλεκτρική μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh με την ηλεκτρική της αυτονομία να υπολογίζεται στα 450 χιλιόμετρα. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η φίρμα αποκαλύπτει ότι το σπριντ από στάση μέχρι τα 100χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και ότι η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι 350 χλμ./ώρα.
 

Συνολικά θα κατασκευαστούν 150 αυτοκίνητα με την τιμή για το καθένα να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2020.

Hyundai
NISSAN