3 φωτογραφίες »

Στις 2 Μαρτίου θα δούμε και επίσημα το νέο μικρό SUV της Hyundai.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Hyundai Bayon

6.124 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Hyundai Bayon, καθώς η κορεατική μάρκα αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία που το ολοκαίνουργιο μικρό SUV θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Σε λίγες ημέρες θα δούμε επίσημα το νέο μικρό SUV της Hyundai, που θα έχει την ονομασία Bayon, καθώς η κορεατική μάρκα πριν από λίγο γνωστοποίησε πως στις 2 Μαρτίου θα λάβει χώρα η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου. Με την έλευσή του το Hyundai Bayon θα ενταχθεί στη βάση της γκάμας κάτω από τα ήδη υπάρχοντα Kona, Tucson, NEXO και Santa Fe, καθιστώντας το τελευταίο μέλος των SUV της κορεατικής φίρμας στην Ευρώπη.
 
Μάλιστα όπως σημειώνει η Hyundai για τους εορτασμούς της έλευσης του Bayon κλήθηκαν εννέα καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη να δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία του αυτοκινήτου. Μερικά από τα έργα τους θα παρουσιαστούν ως μέρος της ψηφιακής παγκόσμιας πρεμιέρας.
 
Οι πληροφορίες για το μοντέλο δεν είναι πολλές, ωστόσο από τις μέχρι τώρα teaser εικόνες που έχουμε δει το Bayon θα χαρακτηρίζεται από την ταυτότητα σχεδιασμού την οποία η κορεατική μάρκα ονομάζει «Sensuous Sportiness». Το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από λεπτά φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα που θα προσφέρει μεγάλο δυναμισμό. Πίσω, το Bayon θα λάβει φώτα boomerang που θα συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής LED γραμμής, με το έμβλημα της φίρμας να βρίσκεται ακριβώς από κάτω, στην μέση του πορτ-μπαγκάζ.
 
Πληροφορίες για τους κινητήρες δεν έχουν δοθεί, η φημολογία ωστόσο κάνει λόγο για υιοθέτηση αν όχι όλων, των περισσοτέρων από τα συστήματα κίνησης του i20. Αυτό μεταφράζεται σε κινητήρες βενζίνης σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Διαθέσιμες θα είναι και ήπια υβριδικές εκδόσεις με 48V ηλεκτρικό σύστημα.
 
Ίδια πορεία θα ακολουθηθεί και για την καμπίνα, όπου μεταξύ άλλων το Bayon θα υιοθετήσει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του i20 συνοδευόμενο από μία οθόνη αφής 8 ιντσών. Οι πιο πλούσιες εκδόσεις θα μπορούν να απολαύσουν δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μία για το infotainment και μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
Το όνομα Bayon εμπνεύστηκε από την πόλη Bayonne στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, όντας τοποθετημένη ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα Πυρηναία Όρη.   

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Mercedes
moto