GTX θα λέγονται όλα τα μοντέλα επιδόσεων της Volkswagen, που θα ανήκουν στην αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια ID.

Ανακοινώθηκε ο ερχομός του VW ID.4 GTX

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2021)

Το Volkswagen ID.4 GTX είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε και σήμερα η γερμανική μάρκα προχώρησε στην επισημοποίηση της ημερομηνίας όπου θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια, γνωστοποιώντας παράλληλα πως όλα τα κορυφαία ηλεκτρικά ID μοντέλα θα συνοδεύονται από το λογότυπο GTX.

GTX! Αυτή λοιπόν θα είναι και επίσημα η ονομασία όλων των μοντέλων επιδόσεων της Volkswagen, που θα ανήκουν στην αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια ID. Όπως γνωστοποίησε επίσημα η γερμανική μάρκα το πρώτο από αυτά τα μοντέλα για την αγορά της Ευρώπης θα είναι το ID.4 GTX, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου.
 
Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, η VW αναφέρει ότι όπως συμβαίνει με τα GTI και GTE μοντέλα, έτσι και αυτά που θα φέρουν το λογότυπο GTX θα αντιπροσωπεύουν τη δική τους φιλοσοφία, αυτή της ηλεκτροκίνησης που θα συνδυάζεται έξυπνα με το σπορ στοιχείο. Σύμφωνα με τη μάρκα, τα μοντέλα GTX θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά όσον αφορά την απόδοση, αλλά και το σχεδιασμό.
 
Περνώντας σε πιο τεχνικά θέματα, ένας επιπλέον ηλεκτρικός κινητήρας που θα τοποθετείται στον μπροστινό άξονα θα καθιστά τετρακίνητο το εκατοστέ ID μοντέλο που θα προσφέρεται σε έκδοση GTX, το οποίο θα είναι σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση. Ο πρόσθετος κινητήρας ενεργοποιείται μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου όταν απαιτείται πολύ υψηλή απόδοση ή ισχυρή πρόσφυση, ενώ θα υπάρχει και ένα νέα οδηγικό προφίλ «Traction», όπου θα ενεργοποιείται ακόμη και μόνιμα.
 
Εκτός από το πρόσθετο ηλεκτρικό μοτέρ η φίρμα υπογραμμίζει πως τα GTX μοντέλα θα έχουν σπορ λεπτομέρειες σχεδιασμού και η δική τους φωτεινή υπογραφή για να ξεχωρίζουν και από την όψη.
 
Περισσότερες σε λίγες ημέρες όταν το πρώτο GTX μοντέλο, το ID.4 GTX θα κάνει το ντεμπούτο του! 

peugeot
skoda