2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το VW ID.4.

Προανήγγειλε το ID.4 GTX η Volkswagen

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Μετά την έλευση του ID.4 η Volkswagen είναι έτοιμη να διευρύνει τη γκάμα του ηλεκτρικού crossover με την πιο ισχυρή έκδοση ID.4 GTX, γνωστοποιώντας μέσω teaser πως τα αποκαλυπτήρια είναι πολύ κοντά!

Η Volkswagen έχει ήδη λανσάρει το ID.4 και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ID.6 στις 17 Απριλίου. Ωστόσο αυτό δε θα είναι το μοναδικό ηλεκτρικό όχημα που έχει στο πλάνο της η γερμανική εταιρεία, καθώς με ένα teaser βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε ουσιαστικά το κοινό πως τις επόμενες ημέρες, μπορεί και ώρες θα κάνει πρεμιέρα και το ID.4 GTX.
 
Στο βίντεο της VW, εμφανίζεται το γράμμα «G» μπροστά σε κόκκινο φόντο και η μάρκα κάνει προς το κοινό την εξής ερώτηση «Είστε έτοιμοι για το επόμενο ID;». Αν και δεν γίνεται σαφής αναφορά στο ID.4 GTX, στο επιχειρησιακό πλάνο της φίρμας που είδαμε τον Μάρτιο επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε το ID.4 GTX να ντεμπουτάρει το πρώτο εξάμηνο του 2021. Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν αναφέρεται, ωστόσο στην ανάρτησή της η Volkswagen προειδοποιεί να «μείνουμε συντονισμένοι», οπότε η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει άμεσα.
 
Πολλές πληροφορίες για το ID.4 GTX δεν έχουν υπάρξει. Αυτό που είναι βέβαιο είναι το γεγονός πως θα εξοπλίζεται με πιο ισχυρό κινητήριο σύνολο και λέγεται πως θα μπορεί να πετυχαίνει το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα. Δεν αποκλείεται η ισχύς που θα προέρχεται από τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ που πιθανότατα θα έχει (ένα σε κάθε άξονα) να φτάνει τα 306 άλογα.
 
Εκτός από το ισχυρότερο σύστημα μετάδοσης κίνησης, το ID.4 GTX θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με διαφορετικής ρύθμισης ανάρτηση που θα μειώνει την απόστασή του από το έδαφος. Από κει και πέρα αναμένεται να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις στο στυλ, που θα αυξάνουν την σπορ εικόνα του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda